FOTO: Pas spašen sa krova zgrade u centru Novog Sada

Vlasnički pas spašen je danas sa krova zgrade u Zmaj Jovinoj nakon akcije građana.
FOTO: Pas spašen sa krova zgrade u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Pas se popeo na krov koji je u poprilično lošem stanju.
 
 
Kako 021.rs saznaje, vlasnici i ekipa Animal Rescue Serbia su zvali vatrogasce, koji su se odazvali na poziv nakon što su upoznati sa stanjem krova.
 
Međutim, pre nego što će vatrogasna ekipa stići, pojavio se iskusniji Novosađanin - inače alpinista i spustio psa na sigurno.
 
Niko nije povređen, niti je načinjena šteta.
 
 
Akciju su ispratile i komšije, a svi su bili zadovoljni krajnjim ishodom i spašenim psom.
  • Nenad

    22.06.2021 13:00
    A odakle ova nova zgrada u Zmaj Jovinoj ulici? Nesto ne vidim da je ovo Austrougarska arhitektura...
  • profa

    21.06.2021 19:51
    @krov
    Prvo odradite veštačenje koje treba da dokaže da je krov u lošem stanju i da vam zbog toga voda ulazi u stan. Predočite situaciju profesionalnom predsedniku skupštine stanara koji mora da organizuje sastanak i pokaže da se mora izvršiti opravka krova. Većina stanara će negodovati, a vaš sledeći potez je da podnesete tužbu protiv skupštine stanara koja ne želi da investira u neophodnu opravku krova.
  • Stela

    21.06.2021 16:35
    Pas na krovu
    Divan gest, čestitam spasiocu. Bar da nas je više tako divnih sugradjana koji imaju razumevanja za druge, i ljude i životinje. Radujem se što se pokazalo da ima predivnih ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti