FOTO: Italijani zainteresovani za izgradnju zabavnog parka u Novom Sadu, ne zna se gde

Predstavnici Gardalenda, najvećeg zabavnog parka u Italiji, razgovarali su sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem o izgradnji zabavnog parka u Novom Sadu.
Kako se može videti na fotografijama, sastanku sa predstavnicima italijanskog zabavnog parka prisustvovali su i, između ostalog, direktor Urbanizma Dušan Miladinović, ali i glumac Miloš Biković.
 
Na sajtu grada nema vesti o ovom sastanku, a o tome nije stiglo ni zvanično saopštenje. Novosađani o tome saznaju sa Instagram naloga gradonačelnika.
 
Kako se navodi u objavi, zabavni park bi trebalo da nikne na teritoriji Novog Sada.
 
"Njihove ideje o razvoju ovog izuzetnog mesta za zabavu cele porodice zvuče veoma interesantno, a investicija bi doprinela snažnom širenju turističke ponude ne samo našeg grada već cele zemlje. Zabavni park Gardalen u Italiji godišnje poseti i po tri miliona ljudi, što najbolje svedoiči o perspektivi ovog projekta. Trudimo se da Novi Sad bude idealan grad za sadržajan porodični život i podržaćemo svaku aktivnost koja tome doprinosi", poručio je Vučević.
 
 
Ni u jednom momentu nije navedeno gde bi se pomenuti zabavni park gradio, ali ni vrednost ove investicije.
 
Pitanja o lokaciji na kojoj bi se gradio park, kao i o vrednosti investicije, te potencijalnom datumu početka gradnje, 021.rs je prosledio Kabinetu gradonačelnika.
  • Vlada

    25.06.2021 12:40
    @Liman 2 FKV

    Ekipe huligana se sva đaju ko je veća štetočina.
  • Rade

    24.06.2021 23:17
    Bikovič
    Sada ispade da se ovaj glumac baš u sve razume.Biče da je tu nešto drugo.
  • @može

    24.06.2021 22:33
    Odlicna ideja, srusiti Miletica, gradsku kucu i tzv. katedralu i tu napraviti akva-park

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti