Pred nama još jedan vreo talas, osveženje u petak

U Novom Sadu će sutra biti sunčano i malo toplije uz slab vetar promenljivog pravca.
Pred nama još jedan vreo talas, osveženje u petak
Foto: Pixabay
Jutarnja temperatura 18, a najviša dnevna 34 stepena Celzijusa.
 
U prvoj polovini sedmice biće sunčano, a u utorak i sredu i veoma toplo, sa temperaturom do 38 stepeni. U četvrtak postepeno naoblačenje, krajem dana moguća je kratkotrajna kiša.
 
Od petka će biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.
 
Maksimalna temperatura u petak biće 28 stepeni.
  • Dragan

    28.06.2021 14:16
    Ah
    Nema ništa sledećeg vikenda na teritoriji Srbije.Pre 5 dana je bila predviđena bar tri kišna dana,danas nema ni jedan u prignizi temperatura će pasti na 31 da bi već za 24h pirasti za dva stepena pa naviše.Jiš jednom smanjute vetonizaciju, uklonite betonske zgrade samo drveće štiti od grejabja zemlje.Svaki oblak ispari kad dođe uznad Srbine od celike temperarure betonskih obhekata i putevima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.