Skup protiv Novog Sada na vodi: Tribina o ekološkom dijalogu i predstava "Naši dani"

Skup "Vidi, gari, izlaz postoji", protiv projekta Novog Sada na vodi, održaće se u ponedeljak, 5. jula, u 19 časova, na Šodrošu.
Događaj će početi tribinom "Novosadski eko dijalog" na kojoj će govoriti Biljana Stepanović (Nova ekonomija), Bojana Selaković (Građanske inicijative), Dr Darko Reba (arhitekta, UNS), Olivera Radovanović (Zelena mreža Vojvodine) i Igor Mihaljević (Znaš Ti Zašto).
 
"Nakon tribine predstaviće se specijalni gosti novosadskog protestnog skupa, Nacionalna ekološka asocijacija – NEA (BG), organizacija sastavljena od stručnjaka i profesora u oblasti zaštite životne sredine i Ja volim Revu (Krnjača, BG), koji podupiru Garijev kamen protesta i prepoznaju Garijev problem kao svoj, koji će svojim prisustvom Novosađanima jasno staviti do znanja da nisu sami, te da se protestni front Srbijom nezaustavljivo širi! Osim toga, biće pušten i film o dosadašnjem delovanju neformalne grupe Vidi, Gari, ne može", navodi se u saopštenju Pokreta Novi optimizam.
 
Za kraj događaja, od 21 čas, počeće 1795. izvođenje predstave „NAŠI DANI” po Radoju Domanoviću, proslavljenog glumca Radoslava Raleta Milenkovića.
 
Događaj organizuju Zelena mreža Vojvodine (Novi Sad), Pokret Novi optimizam (Zrenjanin), uz pomoć Građanskih inicijativa (Beograd) sa kojima će ovom prilikom biti potpisan međusoban protokol o saradnji, i uz podršku bloga Znaš Ti Zašto.
  • Mm

    05.07.2021 14:54
    Mm
    Podrska za izgradnju NS na vodi! Bice to lepo mesto za zivot i rad! Ja sam dosao do nekih para i cekam da uplatim stan na tom mestu! Sta se ceka vise krenite sa gradnjom!
  • Gox

    05.07.2021 13:27
    Gox
    E bas bi voleo da vidim ko ce da spreci gradnju! Babe i dede ma dajte budite realni više! Gurate se za 30 evra a ovamo lupetate gluposti! More cutite davam neuzmu i stanove koje ste dobili od komunjara jer su izgradjeni na privatnim parcelama! Postupak o povracaju imovine je odavno aktivan od strane vlasnika...cuti jer nije tvoje a svoje gledaj da neizgubis!!!
  • skeledžija

    05.07.2021 12:45
    @G pen
    Možeš slobodno da se vratiš tamo gde si naučio da uređuješ prostor za sebe i za druge i da pustiš nas da živimo i da iznesemo svoje mišljenje. Pun mi je kufer Adicaša i ostalih likova koji bi samo da se bave politikom, aktivizmom i drugim glupostima.
    Novi Sad propada upravo zbog takvih likova koji bi od grada da prave nacionalni park a od nacionalnog parka urbane sredine. Dvojka si gari, provaljen potpuno u svom političkom performansu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti