Izmena saobraćaja tokom Exita: Ne može se kolima kroz deo Petrovaradina, uvodi se zona 30

Motorna vozila neće moći da idu delom Petrovaradina tokom Exita, odlučila je Gradska uprava saobraćaj i puteve.
Izmena saobraćaja tokom Exita: Ne može se kolima kroz deo Petrovaradina, uvodi se zona 30
Foto: 021.rs
Privremena zabrana saobraćaja važiće za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora manifestacije i to u Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj ulici do Šenoine ulice u Petrovaradinu. 
 
Određeno je privremeno uvođenje zone 30 u delu Preradovićeve ulice od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana Lovoturs. 
 
Privremeno taksi stajalište biće postavljeno na Trgu Vladike Nikolaja u Petrovaradinu, kod Vojno-medicinskog centra.
 
Menjaju se i trase linija gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika na linijama koje saobraćaju kroz podgrađe Petrovaradinske tvrđave, tako da ove linije tokom Exita neće ići preko mosta Duga, već od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Trga neznanog junaka, desno prema raskrsnici sa Beogradskim kejom, zatim Beogradskim kejom, ulicama Marka Miljanova i Venizelosovom, preko drumsko-železničkog mosta, Reljkovićevom ulicom do raskrsnice sa Preradovićevom ulicom i dalje postojećom trasom.
 
Linija broj 69 ide od raskrsnice Reljkovićeve i Preradovićeve ulice do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije, Ulicom Dunavske divizije do raskrsnice sa Kameničkim putem i dalje postojećom trasom.
 
Privremena zabrana saobraćaja važiće od 17 do šest sati od 8. do 11. jula, kao i 12. jula do devet sati ujutro.
 
Zona 30 u delu Preradovićeve ulice i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana Lovoturs važi od 6. do 13. jula.
  • dj spider

    08.07.2021 09:30
    net trouble
    Inside info javlja da se cuvate pauka. Navodno su se ovi iz ps nalozili ko dabar na kubik drva da nose sto vise kola. Rekli mi da ima neki novi sef pauka neki lik iz ratkova neki selja koji se uvlaci svima i glumi ludilo a ustvari je sabanoti potpuni. znaci cuvajte se pauka.
  • 9

    08.07.2021 08:32
    @Daki
    "kad odu i ostave nam ovuda raznorazne sojeve…."
    Kada su u piatanju Evrići niko se ne brine o broju ostavljenih.
    Valjalo bi brigu nekad usmeriti i na one što dozvoljavaju
    "uvoz " sojeva iz Indije koji nisu imuni na njihove radnike koji preplavljuju naše tržište i to na berbi hrane koju konzumiramo
    kao sezonsku.
  • OK_NS

    08.07.2021 07:57
    EXIT
    Paušalni, salonski, dušebriznici koji tobože brinu o tvrđavi samo kada se pomene EXIT i zabrinuti (pretpostavljam) nevakcinisani građani, neka malo iskuliraju i urade nesto od svojih života, a ne samo da kritikuju druge. EXITU podrška 100 posto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti