FOTO: Kukasti krst osvanuo na Podbari

Nepoznati počinioci sinoć su iscrtali grafit mržnje na Podbari, u Marka Miljanova.
FOTO: Kukasti krst osvanuo na Podbari
Foto: 021.rs
Po kukasti krst osvanuo je u Marka Miljanova, na dva objekta.
 
Novosađanka koja je našoj redakciji ukazala na nacističke grafite navela je da je obavestila nadležne i da čeka reakciju.
 
 
Podsetimo, kukasti krst nedavno je osvanuo i na zgradi sedišta Muftijstva novosadskog.
  • Zoro021

    06.07.2021 15:45
    naci klinci
    Obiđite Novo Naselje , posebno deo iza Gerontološkog centra, tu su ovi "mladi naivni umetnici" sebi dali oduška, ima svih naci i fašističkih natpisa, i simbola koliko god vam je volja i želja da ih gledate, i razdragani umetnici ohrabreni činjenicom da ih niko ne juri i ne osuđuje zbog toga gotovo svakog dana nacrtaju još po koji.
  • Kvizovac

    05.07.2021 20:03
    @Bombon
    Sad se baš pitam odakle potiče nacizam, iz Poljske ili Rusije. Pre će biti da je Hitler bio Rus pa je zajedno sa Poljacima napao Nemačku. Ne kažem da danas u Poljskoj i Rusiji nema nacista, ali povezivati kukasti krst sa zemljama koje su onoliko propatile u Drugom svetskom ratu?
  • .

    05.07.2021 17:15
    @Bombon
    Vi ste jos veci problem od te kako kazete 'dece' koja zvrljaju zlocinacke simbole.
    Vas takvih je jos vise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti