Pokrenuta kampanja za nabavku opreme za CK13: Da se Crna kuća opet čuje

Omladinski centar CK13 pokrenuo je crowdfunding kampanju pod nazivom "Da se Crna kuća opet čuje!" za nabavku nove opreme.
Opremu koja se godinama koristila u CK13, podsećamo, oduzela je organizacija "Kuda.org", jedan od osnivača tog centra. 
 
Uspeh kampanje bi omogućio da se obezbedi tehnička oprema za početak nove koncertne sezone na jesen. Nova oprema obezbediće i kontinuirano održavanje brojnih besplatnih programa - organizovanje filmskih projekcija, promocija knjiga, izložbi, performansa, tribina, edukacija i radionica.
 
Osim toga, prostor i tehniku Crne kuće će, kao i do sada, koristiti brojne druge organizacije, formalne i neformalne grupe, aktivistički i volonterski kolektivi i inicijative, navode u CK13.
 
Iznos koji je potreban za kompletno tehničko opremanje Crne kuće je 1.000.000 dinara. Omladinski centar je već obezbedio 274.680 dinara, a ostatak planiraju da prikupe kroz donacije.
 
Kako navode u CK13, svaka podrška je značajna, a najbrži koji budu donirali biće nagrađeni besplatnim ulazom na koncerte u Crnoj kući u narednih godinu dana i majicama sa logom CK13.
 
Kampanju možete podržati online donacijom na donacije.rs, ubacivanjem novca u donatorsku kutiju u Omladinskom centru CK13 ili uplatom na njihov tekući račun. Detalje možete saznati OVDE.

Teme

CK13
  • Mastodont

    07.07.2021 12:38
    @Детелинара

    Samo posle tebe.
  • Alex

    06.07.2021 13:52
    Volim CK13, ali zalosno je sto se dve bliske organizacije svadjaju oko razglasa. Ako oni ne mogu da se dogovore ili bar budu pristojni, sta ocekujemo od sireg drustva. Mogli su reci, treba nam donacija, ali oni na velika zvona onako usput cinkare kuda.org
    Eh.
  • Podbarac

    06.07.2021 13:35
    //
    Živela nam CK13! Pa se čujemo od jeseni! Puno pozdrava od jednog redovnog posetioca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.