Zakazivanje pregleda za lekarska uverenja za upis u škole počelo u Domu zdravlja

U Domu zdravlja "Novi Sad" u toku je izdavanje lekarskih uverenja za upis u srednje, više škole i na fakultete.
 Zakazivanje pregleda za lekarska uverenja za upis u škole počelo u Domu zdravlja
Foto: 021.rs
Ovi pregledi se rade u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika i to u ambulanti "Jovan Jovanović Zmaj" na IV spratu (javiti se na pult).
 
Sa sobom treba poneti izveštaj o zdravstvenom stanju od izabranog pedijatra, odnosno, medicinsku dokumentaciju koju dete poseduje, kao i dokument sa fotografijom (đačka knjižica, lična karta, pasoš)
 
Zbog velikih gužvi pregledi se zakazuju. Treba doći lično na info pult objekta "Jovan Jovanović Zmaj" od 7 do 13.30 sati, radi dobijanja termina pregleda. Po nalogu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, po obavljenom pregledu lekarska uverenja za srednje škole šalju se elektronskim putem.  
 
Lekarska uverenja se naplaćuju prema Cenovniku Doma zdravlja "Novi Sad" koji je istaknut na oglasnoj tabli, a cena zavisi od smera koji se upisuje.
  • Goca

    07.07.2021 21:00
    Osim što svršenim osmacima treba pregled i potvrda od pedijatra, treba im takođe i vakcinacija. U ovom uzrastu primaju revakcine protiv tetanusa i protiv dečije paralize i tako zaokružuju ciklus vakcinacije. Ove druge vakcine trenutno nema i ne zna se kada će je biti. Zašto je tako i gde je nastao problem?
  • S

    07.07.2021 13:42
    Moze i u "signalu", bez zakazivanja, manje cekanja, a i cena konkurentna.
  • Lalans

    07.07.2021 13:41
    Bleja
    Obijanje saltera zakazivanja,ljubazno osoblje,cene ko u austriji,inace sve ok,sve online,samo izmedju klikova treba malko pesaciti i kidati zivce,Srbija online

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.