FOTO: Sukob komšija na Telepu zbog kontejnera, situacija eskalirala kad je kontejner vezan za drvo

Stanari dve zgrade u Ćirila i Metodija, na Telepu, vode specifičan rat - bore se za kontejner u ovoj ulici, što je sinoć otišlo toliko daleko da je neko katancem vezao kontejner za drvo.
FOTO: Sukob komšija na Telepu zbog kontejnera, situacija eskalirala kad je kontejner vezan za drvo
Foto: 021.rs
Stanari u Ćirila i Metodija kod broja 4 već godinama imaju problem sa lokacijom na kojoj je kontejner. Isti je na samom putu i otežava saobraćaj, a na put ga guraju stanari jedne od zgrada.
 
Potom stanari susedne zgrade vrate kontejner uz zgradu, ali neko ga uvek "potera" na saobraćajnicu.
 
"Ovo već postaje smešno. Sinoć je nepoznata osoba kontejner vezala za drvo katancem. Više puta se upravnica obraćala Čistoći, ali bez uspeha", kaže za 021.rs jedna od stanarki u Ćirila i Metodija.
 
 
Kontejner je i danas bio vezan katancem, što će biti vrlo veliki problem kad dođe ekipa Čistoće - neće moći da isprazni kontejner.
 
Stanari traže od "Čistoće" da konačno reši ovaj problem - pre svega, da se kontejner oslobodi lanaca, ali i da se utvrdi bezbedna lokacija za isti.
  • Laus

    23.07.2021 06:21
    Milo za drago
    ''Stanovnici Veternika u automobilima dovoze dzakove smeca i izbacuju ih na bulevaru patrijarha Pavla. ''

    Stanovnicima Veternika i Futoga se redovno zavrće voda kadgod u gradu padne pritisak, kadgod bager preseče vodovodnu cev dok kopa za novogradnju ili kadgod se desi da u cevi uđe neosveštana voda. Plus što smo mi i inače građani drugog reda u odnosu na Krug Keja i Krug Limana. Baštenski otpad se ne odvozi već nedeljama, a i odnošenje redovnog otpada kasni. Ni mi ne volimo da se davimo u sopstvenom smeću kao ni gradska gospoda, a nećemo da bacamo uz Dunav.
  • Bela

    11.07.2021 21:59
    OOO, Problema ?
    Parkirajte jos Dva-tri Kontejnera ispred broja 4. u Cierila i Metodija i resen problem.
  • Ocevidac

    09.07.2021 20:30
    Ispravka
    U tekstu nije napisan stvarni razlog prepucavanja...stanar zgrade br.4 je svako vece uporno prebacivao kontejner u komsijsko dvoriste zato sto mu ne odgovara da stoji gde je uvek stajao kod drveta..ne razmisljajuci da je krajnje nekulturno gurati svoje smece u tudje dvoriste! Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti