FOTO: Radnici "Čistoće" već očistili smeće sa Tvrđave i iz okoline

Radnici JKP "Čistoće" i ove godine uklonili su tone smeća nakon prve festivalske večeri Exita.
Radnici ovog javnog preduzeća bili su angažovani kako na Petrovaradinskoj tvrđavi, tako i u Podgrađu, na Keju uz Dunav, kao i u ulicama u Novom Sadu i Petrovaradinu koje vode ka festivalu.
 
Kako su se uverili reporteri 021.rs, već u ranijm jutarnjim satima su radnici "Čistoće" uklonili većinu smeća sa Keja i iz okolnih ulica.
 
 
Iz ovog preduzeća su postavili nekoliko fotografija sa same tvrđave i činilo se da je već posle 9 časova otpad uglavnom bio očišćen i spakovan u kese kako bi bio odnet na deponiju.
 
Višegodišnja iskustva "Čistoće" sa Exitom govore da se ukloni oko 50 tona smeća tokom četiri festivalska dana, a na poslovima čišćenja bude angažovano oko 100 do 150 radnika. 
  • Istina

    11.07.2021 06:38
    Pa smece stoji po ulicama zato sto nema ko da radi zato u kancelarijama nema mesta vidio svojim ocima
  • Sale

    10.07.2021 16:28
    Smeeećee
    Da li zbog Exit-a ili ne, ali na telepu smeće stoji u kantama ispred kuća od četvrtka ujutro kada je trebalo da bude odneto. Na Novom naselju smeće preliva iz kontejnera.
  • MileBukovac

    10.07.2021 10:34
    MA 'ELI TO ONAJ ZAPAD
    jesu to oni englezi,švabe,francuzi...u koje se kunemo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti