SNS: Vučeviću je Gradska kuća svetinja, Novaković da se seti 5. oktobra i razbijanja Skupštine

Srpska napredna stranka pozvala je Borislava Novakovića da dokaze o tome ko je demolirao Gradsku kuću, kao i za sve ostalo što je izjavio dostavi nadležnim državnim organima.
SNS: Vučeviću je Gradska kuća svetinja, Novaković da se seti 5. oktobra i razbijanja Skupštine
Foto: 021.rs
SNS je reagovao povodom današnjih optužbi predsednika Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu Borislava Novakovića na račun gradonačelnika Miloša Vučevića, da on stoji iza prošlogodišnjeg razbijanja Gradske kuće.
 
U saopštenju se navodi da "Srpska napredna stranka poručuje Novakoviću da su Milošu Vučeviću, kome su Novosađani tri puta uzastopno ukazali poverenje, Gradska kuća i Grad Novi Sad svetinja". 
 
"Gradonačelnik Novog Sada nikada nije, niti će, učiniti bilo šta što nije u interesu sugrađana, za razliku od Novakovića i njegovih bivših i sadašnjih saboraca kojima je budžet grada služio kao privatan i partijski bankomat, a javna preduzeća su tretirali kao partijski plen", navodi SNS.
 
Srpska napredna stranka u saopštenju poziva Novakovića "da se priseti 5. oktobra 2000. godine, razbijanja Skupštine i krađe nameštaja i umetničkih slika iz najvišeg državnog zakonodavnog tela".
  • Podbarac Original

    13.07.2021 14:24
    Kako te nije sramota
    Isti si na tatu,lazes a ne trepces,kome su gradjani 3 x ukazali poverenje na izborima,tebi ???U Novom Sadu se gradonacelnik ne bira neposredno na izborima,vec ga bira odbornici u skupstini grada,tako da je tebe birala SNS gradska skupstina sa ostalim dupelizackim interesnim strankama.A za razbijanje gradske kuce mogu da ti svedocim na sudu iz prve ruke,razbila je domaca navijacka kombinacija sjedinjena sa ekipom Partizanovih navijaca koji su dosli autobusaom sa KG tablicama,parkirali se kod fakulteta,poneli par baklji i nekoliko Molotovljevih koktela i dosli pred gradsku kucu.Na moje insistiranje,obicni gradjani su se povukli u desnu stranu od Miletica a oni su ostali na levoj strani,ukupno oko 25 ljudi,par celavaca,nekoliko bez majce i jedan sa skejtbordom,pogledaj snimke slobodno.Nakon toga su se pregrupisali kod Narodnog bioskopa i krenuli ka kancelariji tvoje stranke u Strazilovskoj.Tvoj momak iz BGD-a me je sreo kod zgrade SDK i srdacno se ispozdravljao sa mnom,pa znamo se od ranije.Toliko o tome ko je razbio gradsku kucu.
  • Sima

    12.07.2021 15:46
    Светиња за крађу великих размера, он и његова лоповска дружина све покрадоше, грађани новог сада не могу очима да их виде, непопуларни су а сваке изборе наместе
  • slep

    12.07.2021 09:39
    ekipa
    " Milošu Vučeviću, kome su Novosađani tri puta uzastopno ukazali poverenje "Kao i njegov šef nije ni zinuo već slagao.Ja sam već 30 godina izdajnik i strani plaćenik još od vremena kad je tvoj tata palio zastave eu i trubio ulicama kao stavi kvadikav i od onda važi ona krilatica da " kvadikave ne pitaš za poštenje patviotizam i pare".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti