Šalteri za zamenu dokumenata od danas rade do 21 čas, produženo i nedeljom

Zbog redova za izdavanje ličnih dokumenata u Novom Sadu, od danas će biti produženo radno vreme policijskih uprava.
Šalteri za zamenu dokumenata od danas rade do 21 čas, produženo i nedeljom
Foto: 021.rs
Policijska uprava u Novom Sadu radiće do 21 čas svakog radnog dana i subotom. Prijem i urečenje dokumenata biće moguć i nedeljom od 7.30 do 15.30 časova. 
 
Produžen je rad i policijskih uprava u ostatku zemlje. Sve uprave, osim one u Novom Sadu, biće otvorene do 20 časova radnim danima, odnosno do 15.30 subotom.
 
Kako bi se posao brže i efikasnije obavljao, na posovima vezanim za izdavanje i uručenja ličnih dokumenata angažovano je dodatnih 113 uniformisanih policijskih službenika i 130 službenika iz drugih sektora, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
Iz Ministarstva apeluju na građane da vode računa o rokovima važenja ličnih dokumenata i na vreme podnesu zahteve za njihovu zamenu.
  • eh

    14.07.2021 12:27
    Eno moj komšija, vremešni gospodin se vajka kako eto ističe mu lična, a toliki redovi, a vrućina, ja pitam pa komšija što niste zimus, jednom u deset godina se radi, pre par meseci nije bilo nikog, poznata stvar... e pa kaže, nisam znao da mi ističe...
    E pa komšija, mene su stariji ko vi odavno učili da ko nema u glavi ima u nogama, i vazda je tako bilo.
    Nema policija obavezu da zimi šalje svoje osoblje na prisilne godišnje zbog manjka posla, a da leti svojim radnicima ne da godišnji odmor, samo da pojedinci koje mrzi da planiraju svoj život, ne bi stajali u redu.
  • Novosađanka

    13.07.2021 22:12
    Strašno
    Jutros čekala skoro dva sata u redu.
    Tuga, mala deca plaču stariji sugrađani na drvenim klupama, maske pola njih ne nosi....
  • nsbot

    13.07.2021 14:35
    lideri regiona
    Grad sa više 300 000 stanovnika ima 3 (TRI) šaltera za preuzimanje dokumenata ???!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti