FOTO: Šapić na sastanku odbora SNS u Beočinu gde su naprednjaci izgubili vlast

Aleksandar Šapić, koji je nedavno izabran za potpredsednika SNS, prisustvovao je danas sastanku Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Beočinu.
Fotografije sa sastanka objavio je na društvenim mrežama gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je i član Predsedništva SNS i predsednik novosadskog odbora stranke.
 
Naprednjaci su vlast u Beočinu izgubili prošle godine, kada je pobedu na lokalnim izborima u tom mestu odneo SPS. 
 
Podsećamo, Šapić je u SNS prešao krajem maja, kada su se njegov Srpski patriotski savez i SNS zvanično ujedinili, odnosno - SPAS je ugašen i pridodat naprednjacima.
 
 
Šapić je tada izabran za potpredsednika SNS.
  • Boki

    15.07.2021 13:45
    Crna rupa Vojvodine
    Svališe sva svoja sr.nja na Mitra, ispadoše braća jedini krivci za sve, a članstvo ostalo isto, samo dojučerašnje dupeuvlakače stavili na čelo stranke. A svi u Beočinu znaju ko su, narkomani i klošari. Tako misle da osvoje vlast? Smešno!
  • Mitar brat

    14.07.2021 14:12
    Ožalošćeni beočinci
    Mitre vrati se sve ti je oprosteno!
  • Drugovi komunisti

    14.07.2021 13:47
    Lepo li je u fotelji
    A socijalisti, jadnici, u Beočinu ne znaju šta ih je snašlo. Odleteće i pre izbora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.