Gužve zbog radova na Bulevaru kralja Petra, evo kako da se snađete

Jutros su počeli radovi na Bulevaru kralja Petra I, što je izazvalo gužve pri odlasku Novosađana i Novosađanki na posao.
Gužve zbog radova na Bulevaru kralja Petra, evo kako da se snađete
Foto: 021.rs
Radove obavlja "Novosadska toplana" u okviru posla na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Gagarinove ulice.
 
Oni radovi koji izazivaju problem odvijaju se u zoni raskrsnice Bulevara kralja Petra I sa Gagarinovom i Ulicom Branimira Ćosića. Planirano je da ovi radovi traju do 24. jula. 
 
Jutros su gužve bile prilično velike, a mogle bi da se ponove i u narednim danima, pa bi možda najbolje bilo da izbegavate ovaj deo grada. 
 
Ukoliko to ne možete, evo kako da se snađete.
 
Ukoliko se krećete iz pravca Detelinare, odnosno Sajma, ka raskrsnici sa Bulevarom oslobođenja, najbolje bi bilo da se brzo prestrojite u desnu traku, jer je središnja traka, u zoni raskrsnice sa Gagarinovom i Branimira Ćosića zatvorena.
 
Vozači mogu da pređu u levu traku i skrenu u Gagarinovu, dok se u desnoj traci čeka prolazak napred ka Bulevaru oslobođenja. Ovde i nastaju gužve, jer dolazi do "ubacivanja" vozača koji su se malo "zaleteli".
 
Sa Bulevara kralja Petra I je onemogućeno skretanju levo ka Železničkoj stanici, dok vozila koja idu Bulevarom oslobođenja ne mogu da skrenu desno na Bulevar kralja Petra I.
 
Takođe, saobraćaj je zabranjen i na jednom delu Bulevaru kralja Petra I, u zoni od Bulevara oslobođenja do Gagarinove (ka Sajmu i Detelinari), zbog čega se saobraćaj odvija u drugoj saobraćajnoj traci uz ograničenje brzine kretanja. 
  • Hamburg

    15.07.2021 12:55
    @proka
    14.07.2021 • 15:41
    kako da ne...
    A u kom to gradu se ovakve stvari rade noću, prođoh malo taj svet i ne vidoh. To je lupetanje!"


    Lupetanje je tvoj komentar.
  • Petrovic

    14.07.2021 17:58
    @proka
    14.07.2021 • 15:41
    kako da ne...
    A u kom to gradu se ovakve stvari rade noću, prođoh malo taj svet i ne vidoh. "

    Pre nekoliko godina boravio sam u Londonu u delu grada pod imenom Knightsbridge, pored Hajd parka.
    Pored hotela vrseni su radovi na obliznjem prometnom putu. Radovi su trajali tri dana i uvek su pocinjali u 22,00.
    Prostor je bio ogradjen neverovatno jakim fluorescentnim panelima a na ogromnoj tabli ne samo sto je pisao tacan datum zavrsetka radova vec i vreme (od do).
    Nesto slicno sam isto bio video i u Milanu.
  • /

    14.07.2021 16:21
    /
    ne moze ns sajma posto je pap pavla zatvorena.
    pa ni u 15.00 obici hilandarskom posto je investitor blokirao i nju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti