"Tehnomanija" poklanja vaučere za kupovinu bicikala u Novom Sadu

Nije tajna da vožnja bicikla nudi zdraviji način života, zdraviju alternativu i rekreaciju po vrelom letnjem asfaltu ili prirodi.
Međutim, osim toga što je dobra kao trening i za naš organizam, vožnja bicikla je važna kada govorimo o odgovornijem ponašanju i zaštiti naše planete.
 
Upravo iz navedenih razloga kompanija "Tehnomanija" Novosađanima poklanja poseban vaučer u vrednosti od 2.000 dinara za kupovinu u radnjama "Tehnomanije" u Novom Sadu.
 
Uključivanje velikih kompanija i brendova koji će podržati projekte očuvanja sredine i podići svest o njima je od izuzetnog značaja. Kao partner zajednice, "Tehnomanija" je uvidela značaj očuvanja životne sredine od štetnih gasova iz motornih vozila pa je iz tog razloga i kao promoter zdravog života pokrenula inicijativu u Novom Sadu. 
 
"'Tehnomanija' je u skladu sa svojom strategijom ulaganja u sport i lokalnu zajednicu odlučila da u Novom Sadu podrži važan projekat, koji će uticati na smanjenje zagađenja okoline kroz smanjenje drumskog saobraćaja. Naša inicijativa da podržimo subvencije koje obezbeđuje gradska uprava Novog Sada, značajno će uticati na navike naših Novosađana i sigurno obezbediti značajno veće prisustvo ovih dvotočkaša na ulicama glavnog grada Vojvodine", navodi Zorka Pejović, direktorka sektora instore komunikacija.
 
Kao jedan od lidera u industriji, "Tehnomanija" već 20 godina pokreće projekte koji su od velikog značaja za održivo poslovanje i očuvanje sredina u kojima posluje. Akcije društvene odgovornosti su neodvojivi deo strateškog razvoja Tehnomanije, u svim onim segmentima u kojima kompanija može da podrži ekologiju, sport, što doprinosi zdravijem načinu života sugrađana, kao i zdravijim okruženjem.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.