"Tržnica", "Stan" i "Toplana" nastavljaju rad sa novim-starim direktorima

Odbornici u Skupštini grada usvojiće na sledećoj sednici, 22. jula, rešenja o imenovanju direktora "Tržnice", "Stana" i "Novosadske toplane".
"Tržnica", "Stan" i "Toplana" nastavljaju rad sa novim-starim direktorima
Foto: 021.rs
Završenim konkursom za izbor direktora u ova tri preduzeća potvrdilo se pisanje 021.rs od pre tri meseca, kada smo ukazali na to da će dosadašnji vršioci dužnosti verovatno biti izabrani na direktorske funkcije za ceo mandat.
 
Tako će funkciju direktora u "Tržnici" nastaviti da obavlja Uroš Lončar iz Srpske napredne stranke, kojem je to prva direktorska funkcija u nekom javnom preduzeću. 
 
Kako smo pisali, ovaj pravnik je bio i odbornik u Skupštini grada. Iz Demokratske stranke je preleteo u Jedinstvenu Srbiju, nakon čega je prešao u SNS. Takođe, ovaj tridesetšestogodišnjak bio je predsednik Mesne zajednice "Kać", kao i vlasnik preduzeća "United brothers 021". 
 
Direktor "Stana" u narednom periodu ostaje Dragan Milošević, takođe iz Srpske napredne stranke, magistar fizičkih nauka koji nije poznat javnosti. 
 
Ovaj pedesetšestogodišnjak je vlasnik preduzeća "Alekons", a ima i indirektno vlasništvo u Poljoprivrednom gazdinstvu Dragan Milošević. Bio je generalni direktor preduzeća "Vojvodinaput - Bačkaput", a obavljao je i funkciju predsednika Nadzornog odbora JKP "Temerin". 
 
Na čelu "Novosadske toplane" ostaje diplomirani menadžer Nenad Barac, iz Srpske napredne stranke. On je ranije bio direktor "Informatike" i "Slobodne carinske zone". 
 
Novi-stari direktori preduzeća sada su dobili mandat na četiri godine.
  • Rodjo

    17.07.2021 08:53
    Pozz
    Za mog bratka Nenada, najbolji covek i direktor....sve najbolje
  • brus

    17.07.2021 08:13
    vilis
    Kao da se očekivalo da bude drugačije. Cirkus.
  • Cistac

    16.07.2021 22:51
    Kad ispracamo ovog iz Cistocu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti