VIDEO: Naprednjaci napunili Spens, aplauzom dočekali Vučića

Obraćanjem predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića danas u 10 sati počeo je u Novom Sadu sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine.
Skup je održan u dvorani Spensa u prisustvu više hiljada ljudi koji su aplauzom pozdravili dolazak Vučića.
 
Na sastanku su učestvovali i potpredsednici i članovi Predsedništva stranke, a održan je bez prisustva novinara.
 
Vučić je poručio da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost, rečeno je Tanjugu u SNS.
 
Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke, kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore.
 
"Ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavešteni šta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opštinama, gradovima i na nivou države", naveo je Vučić.
 
 
Pored poruka o radu stranke, predstojećem Kongresu i izborima, predsednik je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima. On je posebno istakao ekonomske rezultate i gradnju i obnovu infrastrukture.

Komentari 111

  • Fica

    21.07.2021 09:59
    @Saša
    Meni lici na sektu, hipnotisanu gomilu, Veberovu patronazno-klijentelisticku "stranku"...
  • KELT

    20.07.2021 00:28
    Zakup
    Nego...koliko je iznosio zakup SPENS-a za ovu lakrdiju? A usput, može isti podatak za zakup Čaira, čisto zbog poreza...
  • Bolesno

    19.07.2021 23:20
    Udruzenje "Otete bebe -promena sistema" sprema registraciju u stranku.Dobrodosli su svi građani koji su zeljni da pociste ovo smeće od piliticara.Postojece politicke stranke i preletaci, nisu dobrodosli, oni se uvek lako kupe, takvi nam ne trebaju.Buduća stranka, na celu sa Anom Pejić, hrabrom zenom , bez dlake na jeziku, ima program za sve: za nesrecne poljiprivrednike, ekologe, majke kojima su oteta deca, za ljude koje sudstvo nije branilo kad je trebalo, za doktore i sestre koje rade pod torturom i losim uslovima, za obespravljene radnike.....Vreme je da se nesto preduzme!Pokreni se!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti