Zoocentar – Kompletna veterinarska usluga za vaše ljubimce na jednom mestu

Kućni ljubimci i njihovi vlasnici ne moraju da brinu - u okolini Novog Sada nalazi se savršeno mesto za sve njihove potrebe.
U "Zoocentru" dočekaće vas veterinarski stručnjaci sposobni da daju odgovor na svako pitanje. 
 
Veterinarska ambulanta "Zoocentar" je za nekoliko godina rada podigla standard veterine u Srbiji.
 
Koncept "Zoocentra" osmislio je i realizovao doktor veterinarske medicine Stevan Tokin. Njegova zamisao je da ljubimci imaju kvalitetnu veterinarsku uslugu, laboratoriju, stacionarno lečenje, apoteku, pansion, bogato opremljen petshop, a uskoro i laboratoriju za genetska ispitivanja - prva laboratorija za životinje ovog tipa u Srbiji.
 
Doktor Tokin je uložio ogroman trud u nabavljanje najsavremenije specijalističke opreme u oblasti veterinarske medicine. Okupio je tim angažovanih i kvalitetnih stručnjaka u oblasti veterine zamišljajući "Zoocentar" kao mesto za kompletnu uslugu koja je našim ljubimcima potrebna.
 
 
Zahvaljujući raznovrsnoj aparaturi u laboratoriji "Zoocentra", hematološke, biohemijske i hormonske analize dobijate u najkraćem mogućem roku, što igra bitnu ulogu u daljem zbrinjavanju vašeg ljubimca. U okviru laboratorije nalazi se i jedinstveni aparat za zamrzavanje semena, kao i banka semena.    
 
Pet shop sadrži širok asortiman hrane, suplemenata i opreme za vaše ljubimce. Očekuju vas promocije i akcijska sniženja, a za detaljnije informacije o ovakvim ponudama zapratite Fejsbuk stranicu ili Instagram profil "Zoocentra". 
 
 
Osim veterinarske ambulante i pet shopa, u ponudi su i usluge groominga koji obuhvata kupanje, šišanje,četkanje i sečenje noktiju. 
 
Stiglo je leto i sezona godišnjih odmora. Dok ste na odmoru, poverite brigu o svom ljubimcu posvećenom timu u pansionu. Vaš ljubimac može da očekuje pažnju na kakvu je navikao kod kuće. 
 
Posetite "Zoocentar" već danas u Ulici cara Lazara 43 u Futogu.
 
Za sve informacije vrata su vam otvorena svakim radnim danom i subotom od 08h do 21h ili pozovite 021/892-406. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti