Omladine četiri novosadske stranke počele saradnju: "Za slobodu Srbije"

Omladine Demokratske stranke, Narodne stranke, Stranke slobode i pravde i Pokreta za preokret započele su saradnju u Novom Sadu.
Omladine četiri novosadske stranke počele saradnju: "Za slobodu Srbije"
Foto: 021.rs
Cilj im je da šire omladinski front, navodeći da su odlučni u "nameri da se bore za Srbiju, mlade u njoj i njenu slobodu". 
 
Njihova saradnja podrazumeva tri tačke, od kojih je jedna sprovođenje akcija na mesečnom nivou.
 
Kako dodaju, "ujedinjeno će raditi na oslobođenju i podizanju svesti mladih ljudi o ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazimo".
 
Radiće i na kreiranju organizacione mreže i strukture za adekvatno reagovanje kada dođe do protesta u Novom Sadu ili u drugim mestima u Srbiji. 
 
Takođe, radiće na zaštiti, edukaciji i informisanju mladih o tome kako da reaguju u slučaju policijske represije zbog svojih političkih stavova i aktivnosti.
  • Nemanja

    21.07.2021 19:52
    @pobogu
    Zanimljiva teza, ali mislim da ćemo između potpunog propadanja Srbije i propadanja planete imati još barem par godina fore.
  • pobogu

    21.07.2021 17:02
    Ljudi, opusteno, ova civilizacija se svakako urusava, truli i nestaje. Nema potrebe, niti poente se svadjati, vreme za promene, kako na loklalnom, tako i na globalnom nivou je svakako isteklo. Dobre su sanse da je ovo poslednje leto u iole podnosljivim uslovima na Zemlji. Stoga kulirajte, uzivajte... Dok jos mozemo.
  • M

    20.07.2021 16:07
    @Pozovi
    Ma je li, cim sam protiv vas, odmah sam za SNS? Samo pokazujete koliko ste isti, zinule vam gu*ice na fotelje i tendere, jedino na to mislite, privatizacijom ste vec opljackali narod. A podmladak? Sanjaju da postanu novi "Čedisti", da se domognu fabrike, kupe jahtu u Hrvatskoj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti