SNS: Od 2012. u našoj državi i gradu Novom Sadu sve je transparentno

Gradski odbor SNS saopštio je da osuđuje "još jednu u nizu manipulacija i laži kojima potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković želi da pridobije davno izgubljenu podršku Novosađana".
SNS: Od 2012. u našoj državi i gradu Novom Sadu sve je transparentno
Foto: 021.rs
"Tvrdnja da je današnja prezentacija Studije hidrološkog uređenja površinskih i podzemnih voda priobalja na Dunavu u stvari  javna rasprava kojoj treba da prisustvuju građani klasičan je primer zamene teza i podmetanja kojima se služi. Prezentacija održana u Javnom preduzeću 'Urbanizam' bila je namenjena isključivo predstavnicima medija, dok će građani imati priliku da se uvere u sve detalje Studije, kako putem sredstava javnog informisanja, tako i na javnom uvidu", tvrde u Gradskom odboru Srpske napredne stranke.
 
Navode i da je "od 2012. godine u našoj državi i gradu sve transparentno", kao i da "Srpska napredna stranka i čelnici Grada nemaju nameru da išta sakriju od građana za čije interese se svakodnevno bore, što pokazuju i rezultati na svakom koraku".
 
Dodaju da će se studija koju su izradili stručnjaci Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi" iz Beograda koristiti za izradu planova nižeg reda i biće deo generalnog urbanističkog plana. Najveći akcenat, kako kažu, dat je na očuvanju šumskog područja na Kameničkoj adi, gde je u planu izgradnja gradske plaže sa ugostiteljskim objektima, kao i veslačke staze.
 
"Da je, kojim slučajem, DOS-ovski režim na čelu sa Demokratskom strankom iz koje je potekla i kompletna sadašnja opozicija i dalje na vlasti, Novi Sad nikada ne bi izašao na Dunav. Priobalje bi i dalje bilo zapušteno, privreda i zdravstvo u kolapsu, a domaći i strani investitori bi u velikom luku zaobilazili naš grad", stoji u saopštenju GO SNS.
  • Rodjo

    24.07.2021 16:13
    Ovo
    Moram prokomentarisati, na zalost jos jedna velika laz, samo pusta laz...kao sto pesma kaze...
  • Baba Vanga

    24.07.2021 09:16
    Tragedija grada
    Najnepismenija i najnesposobnija vlast u gradu ikada
    Ko o čemu ...
  • ST

    24.07.2021 08:46
    Pa vide Novosadjani koliko ste transparentni. Sad se vise i ne krijete u lopovluku svetskih razmera,zaposljavanju stranackih mitingasa (citaj botova),prebijanju gradjana koji drugacije misle. Ima toga jos...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti