FOTO: Kako da prespavate zubara i da popravite zub - rešenje je u Novom Sadu

Strah od zubara postoji kod mnogih ljudi i to je nešto što veliki broj nas prati još od detinjstva. Međutim, postoji i način da boravak kod zubara prespavate, a da vam problem sa zubima bude rešen.
Razlozi za strah su najrazličitiji - mogu da datiraju od detinjstva, može da ga izazove miris ordinacije, stid zbog lošeg stanja zuba, ubod igle ili, jednostavno, strah od gubitka kontrole nad situacijom - razumljivo je da niste fan "čeprkanja" po sopstvenim ustima.
 
No, kao i svaki strah, postoje načini da se on prevaziđe. Kada je u pitanju poseta zubaru, to sada možete da uradite bez nekog velikog napora, sve što treba da učinite jeste da odete do Dental centra Bobić u Koste Abraševića 44 i prepustite se njihovim stomatolozima, koji će vas upoznati sa rešenjem za vaš strah - u pitanju je - analgosedacija
 
 
Ako se pitate šta je to analgosedacija, evo i odgovora - reč je o vrsti anestezije uz pomoć lekova koji opuštaju, smiruju, uklanjaju nelagodnost, strah i paniku od stomatološke intervencije, objašnjavaju u Dental centru Bobić. Uz sve to, analgosedacija otklanja i osećaj mučnine, gađenja, ali i jako lučenje pljuvačke, koje se javlja pri intervencijama u ustima.
 
"Dešava nam se da dođu pacijenti, kod kojih je strah toliki, da uopšte ne mogu da otvore usta, ne daju da im priđete ogledalcetom, o nekoj intervenciji je suvišno i govoriti. Kada je situacija takva, onda im ponudimo analgosedaciju. To dovodi do opuštanja i mogućnosti da se izvrši potrebna intervencija. Deo našeg tima je i anesteziolog, koji prati sve vitalne funkcije dok je pacijent delimično uspavan. Pacijent je sve vreme svestan, sarađuje sa stomatologom, ali kada dejstvo analgosedacije prođe, on se jednostavno ne seća ničega i ima utisak kao da je odspavao u stomatološkoj stolici. Nakon svega toga je ljudima mnogo lakše, rešili su problem, a nisu morali da prolaze kroz neprijatnosti, sa kojima su se ranije suočavali, samo zato što su osećali jak strah", kažu u Dental centru Bobić. 
 
 
U Dental centru Bobić ističu da su veoma ponosni što su pre nekoliko godina počeli da primenjuju analgosedaciju, jer predstavlja efikasno i novčano pristupačno rešenje za one koji osećaju veliki strah od stomatologa. 
 
Ono što je još dobro kod ovog rešenja jeste to što je sigurno i primenjivo za sve starosne grupe, a pacijentima sa pridruženim bolestima omogućava da lakše i bezbednije prođu stomatološku intervenciju. Ukoliko ste neko kome bi ovo znatno pomoglo, više informacija možete da dobijete pozivom na broj 063 821 7839.
 
 
Međutim, analgosedacija je samo deo velikog broja usluga koje stomatolozi u Dental centru Bobić nude, a možete ih pogledati i na dentalbobic.com. Kada pogledate Toma Kruza, Majli Sajrus, Bena Afleka, Demi Mur ili Džordža Klunija - šta im je svima zajedničko? Tako je, duboki džep, Holivud i - veoma lepi zubi. 
 
Da biste imali holivudski osmeh ne morate da glumite u nekoliko blokbastera, niti da imate dubok džep. Nije to "nemoguća misija". Sve je moguće i kod stomatologa u Novom Sadu, u Dental centru Bobić.
 
 
Efekat holivudske zvezde postiže se izradom bezmetalnih krunica i keramičkih faseta na svim zubima ili na prednjima zubima koji su vidljivi pri osmehu, poručuju naši sagovornici.
 
"Procedura izrade holivudskog osmeha je ista kao kada se izrađuju bilo koje druge bezmetalne krunice ili fasete. Vreme izrade jednog ovakvog rada je između sedam i 10 radnih dana. Postoje i druge metode, kao što su non prep viniri i keramičke fasete i one se postavljaju, bez brušenja, na prednji deo zuba. To podrazumeva da se čuvaju prirodni zubi, a dobija se savršeno beli osmeh", dodaju u Dental centru Bobić. 
 
 
Dental centar Bobić nudi veliki broj usluga, kao što su implantologija, zubna protetika, estetska stomatologija, parodontopatija, ortodoncija, a kontinuirano se unapređuju primenom novih tehnologija u svom radu. Da biste rešili svoj problem sa zubima, možete da posetite Dental centar Bobić u Koste Abraševića 44 ili da ih pozovete na brojeve telefona 063 821 7839 ili 021 6500 609. Tu je i mejl info@dentalbobic.com.
 
Da brige o pacijentima u Dental centu Bobić nije nikad dosta, govori i praksa pružanja besplatnih onlajn konsultacija putem mejla, Fejsbuka, aplikacija Viber i Whatsapp ili putem kontakt forme na njihovom sajtu, koji možete da posetite na dentalbobic.com.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.