Novosadska policija pred Vošinu utakmicu: Preduzećemo sve zakonske mere da susret prođe bezbedno

Novosadska policija preduzeće sve mere kako bi utakmica između fudbalera Vojvodine i litvanskog Panevežisa prošla bez incidenata.
Novosadska policija pred Vošinu utakmicu: Preduzećemo sve zakonske mere da susret prođe bezbedno
Foto: 021.rs
To je saopštila novosadska policija pred sutrašnji revanš meč na stadionu "Karađorđe", u okviru kvalifikacija za Ligu konferencije.
 
"Policijska uprava u Novom Sadu preduzeće sve zakonske mere da ovaj sportski susret protekne bezbedno, uključujući foto i video snimanje pre, za vreme i posle utakmice", navela je policija.
 
Podsetimo da su fudbaleri Vojvodine pobedili u gostima ekipu Panevežisa rezultatom 1:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.
 
Dodajmo i da će pred i u toku sutrašnje utakmice Ulica Dimitrija Tucovića biti zatvorena za pešake i vozila.
 
Meč se igra od 20 časova.
  • miro

    29.07.2021 10:02
    iiii
    zasto se javi uvek bar 10 ljudi koje za fudbal bas briga,ali su uvek dobro upuceni sta se desava na tribinama,upravama kluba,kome se sta odbija od poreza...smorili ste svi.ako se gadis svega,idi na strand,pozoriste,bioskop...nemoj da citas ove vesti.i bude ti booolje.
  • s

    29.07.2021 07:44
    s
    Ne dolazim ako ne možemo da skandiramo pojedincima, lepo, kulturno i dostojanstveno. Pokazali Grobari pre neki dan kako se to radi.
  • FKV

    28.07.2021 22:59
    Jel to utakmica visokog rizika? Zbog povika uprava napolje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti