SSP: Zbog čega je novosadska kovid bolnica skuplja od bolnice u Batajnici?

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da "u ime građana Novog Sada ali i cele Srbije" postavlja pitanje vlasti zbog čega je potreban dodatni novac za izgradnju kovid bolnice u Novom Sadu.
Kako navode, pitanje postavljaju "povodom pokušaja tajnog prebacivanja deset miliona evra iz budžeta Srbije za dodatne troškove gradnje kovid-bolnice na Mišeluku". 
 
Novosadski SSP u saopštenju pita "kako je moguće da je montažna bolnica skuplja od veće bolnice u Batajnici, građene po istom principu".
 
Takođe pitaju "zašto je istina o troškovima izgradnje tri privremene kovid-bolnice i dalje državna tajna".
 
SSP postavlja i pitanje "zbog čega, umesto civilnih građevinskih firmi, vojska gradi kovid-bolnice, kao i da li je to uopšte vojska Srbije ili se i iza ove gradnje krije neki napredni investitor".
  • Trtoš

    29.07.2021 22:46
    Za NS65+. Devedesetih kojih se ‚‚prisećate‚‚ po dobrom kda je bil a najgora stuacija od kada ova zemlja postoji na vlasti su bili ovi isti koji su i danas.
  • Gogi

    29.07.2021 20:48
    Da li je neko ispitao koje su realne cene radova a koliko su ove sto drzava casti pojedine firme pa onda te firme daju mito da dobiju posao. Zasto se ne objavi ko gradi bolnicu i da li je sve posteno dobio na tenderu. Sta ce nam kontejner hocemo renoviran klinicki centar i redovne savremene bolnice a ne ova rugla. Korona svakako jenjava sledece godine ali treba se jos nahlapati.
  • /

    29.07.2021 13:34
    /
    gradska bolnica van grada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti