Biraju se članovi saveta mesnih zajednica u Starim Ledincima, Rumenki, Budisavi i Čeneju

Izbori za savete mesnih zajednica u Starim Ledincima, Rumenki, Budisavi i Čeneju, održavaju se danas, 1. avgusta.
Biraju se članovi saveta mesnih zajednica u Starim Ledincima, Rumenki, Budisavi i Čeneju
Foto: 021.rs
Kako su naveli iz Skupštine grada, u Starim Ledincima glasačko mesto je u Ulici Vuka Karadžića broj 98 u prostorijama mesne zajednice, a u Budisavi u Osnovnoj školi "Ivo Andrić".
 
Izbori za članove saveta u Rumenki održaće se u prostorijama mesne zajednice u Vojvođanskoj 19, u Osnovnoj školi "Sveti Sava" i u Domu penzionera u Cara Lazara. 
 
Glasanje u Čeneju je u Ulici Vuka Karadžića broj 289.
 
Građani koji žele da glasaju treba da ponesu lična dokumenta na izborno mesto.
 
Prethodni izbori za mesne zajednice na teritoriji Novog Sada bili su izuzetno burni - u nekoliko mesnih zajednica kandidovali su se nestranački kandidati, dok je vladajuća Srpska napredna stranka krenula u kampanju za osvajanje mesta u savetima. Srpska napredna stranka vodila je kampanju i pred današnje izbore.
  • Nuzočinac

    02.08.2021 13:01
    Odgovor Verici
    Pa objaviće "margarin" u ponedeljak u jutarnjem kod Sarape i posle Dnevnika na RTS u svom višečasovnom monologu.
  • Lala Milinkov

    01.08.2021 19:13
    U Sokolcu isto
    Svi clanovi saveta MZ u Backom Sokolcu podneli su ostavku da bi se odrzali novi izbori. Kada je SNS poceo da kadrira, tj. pravi listu kandidata za odbornike, niko od uglednijih gradjana nece. Onda su uzeli NN. Nema veze sto su polupismeni, glasaće za ono sto im se kaze. Inace nema socijalne pomoci
  • Петар Велики

    01.08.2021 13:49
    Бојкот наравно.
    Што се тиче МЗ Руменка, сви кандидати из владајуће секте СНС са пар трабаната из Савеза Војвођанских мађара. Иначе бирамсе 11.чланова Савета и 3. члана надзорног одбора - тако да можемо очекивати историјски резултат Вучићеве секте звана СНС.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti