Posetioci Štranda pomažu lečenje Borislava Stanojevića

Akcija "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu danas, 2. avgusta, biće namenjena Borislavu Stanojeviću.
Ulaz na plažu se ne naplaćuje, a kartu menjaju dobrovoljni prilozi posetilaca koji se mogu ostaviti u kutije kraj kapija Štranda.
 
Borislav je dete iz blizanačke trudnoće, rođen je pre vremena, kao prvi blizanac iz porodilišta je prebačen na neonatologiju i posle deset dana otpušten kao zdrava beba. Kada je napunio godinu dana primećeni su motorički problemi, Borislav nije mogao da stoji, hoda, krenuo je na terapije i sa četiri godine mu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza.
 
Novac koji se prikuplja potreban je za hirurške zahteve i dopaminsku terapiju sa dijagnostikom u inostranstvu, ortopedska pomagala kako bi Borislav stao na noge i napravio svoje prve korake.
 
Gradsko zelenilo navodi da građani, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.
  • Koko

    02.08.2021 08:26
    S R A M O T A
    Drzava ima para da kupuje izbore, da zaposljava ljude sa kupljenim diplomama, da finansira nesposobne funkcionere i kompromitovane ministre, a nema para za lecenje obolele dece. Vucic se jos nije pojavio sa uzjavom da ce se obezbediti sredstva za lecenje dece, ali jeste da ce penzionere nagraditi pred izbore, ovajav njegiv stav najbolje govori o njemu i politici SNS. Sto se tice pravoslavne crkve ni oni se ne oglasavaju, sto je takodje sramota i tuzno.
  • Sasa

    02.08.2021 07:53
    Tuzno
    Predsednik drzave obecava penzionerima po 20.000 dinara da bi glasali za njega, a drzava nema nivca za lecenje dece. Zar ovo nije tuzno. Za penzionere ima novxa a za lecenje deteta nema. Vucicu sram te bilo!
  • Hattori Hanzo

    01.08.2021 15:17
    Poziv
    Kao građanin Novog Sada. pozivam građanina Mirka Bulovića svešteno Irinej Bulović, da dođe sutra na Štrand i pomogne malom Borislavu Stanojeviću. Mirkec ubaci koju kintu i malo se osunčaj, D-vitamin od sunca pozitivno utiče na ljude, pa će i tebe malo trgnuti iz te crkveno srednjovekovne zatucanosti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.