Univerexport dobitnik žiga garancije Nacionalne organizacije potrošača Srbije

Kompanija Univerexport prva je među trgovinskim lancima dobitnik žiga garancije "Provereno – sigurna kupovina", Nacionalne organizacije potrošača Srbije.
Žig, kao oznaka garancije kvaliteta proizvoda i usluga, dodeljen je Univerexportu kao najvećem domaćem trgovinskom lancu koji na tržištu posluje punih 30 godina. 
 
Sama oznaka je potvrda kvaliteta i sigurne kupovine i još jedan je dokaz za prepoznatljivost Univerexporta kao pouzdanog mesta kupovine, uz kvalitetne proizvode.
 
Univerexport, kao domaći trgovinski lanac iz Novog Sada, koji ove godine slavi veliki jubilej, ne samo da u svojoj ponudi ima kvalitetne, domaće proizvode, već i sam proizvodi domaće.
 
Sveže meso sa sopstvene farme AD Bačka, organski proizvodi brenda Organa sa sopstvenog imanja, pršut i vino Vučurević iz lične proizvodnje sa obronaka Fruške gore, kao i proizvodi robne marke Baš Baš i Naše najbolje, mogu se pronaći jedino u Univerexport prodavnicama.
 
 
Tao takvi, prepoznati su od strane potrošača kao svojevrsna oznaka kvaliteta, dok je žig NOPS-a "Provereno – sigurna kupovina" stigao kao dodatna garancija ne samo kvaliteta proizvoda, već i pouzdanosti kupovine u više od 170 prodavnica lanca Univerexport koji je rasprostranjen u svim manjim i većim opštinskim centrima Vojvodine i u Beogradu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti