Šta donosi ponedeljak pred nama: Ključna reč - osveženje

Pred nama je još jedna radna nedelja. Dobra stvar je što će vreme biti prijatnije.
Šta donosi ponedeljak pred nama: Ključna reč - osveženje
Foto: 021.rs
Odmor prođe, radni dan nikad. Idemo u nove radne pobede. Nedelja pred vama je mlada, ostvarite sebi neke želje, pojedite nešto lepo. Novac je legao na račun, dajte sebi oduška.
 
Vreme
 
Malo oduška daće nam i tople temperature. RHMZ za ponedeljak predviđa maksimalnu dnevnu temperaturu od 29 stepeni Celzijusa, dok će minimalna biti 19. 
 
U jutarnjim satima temperatura će biti prijatna, oko 20 stepeni Celzijusa i kako dan bude odmicao rašće postepeno. Za razliku od prethodnih dana, temperature neće naglo "skakati". 
 
RHMZ najavljuje i moguće pljuskove za dan pred nama, pa ako ne volite da budete mokri, ponesite kišobran za svaki slučaj.
 
I uveče će se temperatura spustiti ispod 30 stepeni Celzijusa, pa će lagani povetarac moći da uđe kroz širom otvorene prozore.
 
Radovi
 
Iz Vodovoda ne najavljuju planirane radove za ponedeljak, ali uvek iskrsne neka havarija, o čemu vas informišemo na sajtu.
 
Bez struje u određenom delu dana biće Jastrebačka, Ilariona Ruvarca, kao i deo Kovilja.
 
Kada krenete na posao, ako idete kola, za izbegavanje jutarnjih gužvi, radara, patrola, znate recept - 92,2 Megaherca i "razlabavljivanje" sa Copetom.
 
Šta raditi
 
Ukoliko radite, podne je najbolje provesti u odmoru, a večernje sate iskoristiti za laganu šetnju ili piće sa prijateljima. Znate i sami da ponedeljak i nije baš najživahniji dan u nedelji.
 
Nastavlja se Zenitov letnji bioskop, a ovog ponedeljka, od 20 časova, na repertoaru je fiml "I konje ubijaju, zar ne?".
 
Monografija "Istinitije od stvarnosti - Giga Đuragić Dile" biće promovisana u Muzeju Vojvodine, u 20 sati.
 
Priča o Gvantanamu vam je možda poznata, a da se bolje upoznate sa njom možete kroz film "Dnevnik iz Gvantanama", koji će se prikazati u 21 čas, u Kulturnom centru Novog Sada.
  • Zomba

    01.08.2021 21:21
    Naj rubrika
    Molio bih autora da se potpise svaki put ispod teksta, licno bih se zahvalio.
    Ova rubrika je pravo osvezenje i olovku drzi jedna veoma elokventa i pozitivna osoba. Nastavite molim vas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti