VIDEO: Stanari Ilije Ognjanovića 6 zahvalni vatrogascima na brzom gašenju požara

Novosadski vatrogasci su u ponedeljak, posle podne, ugasili požar na krovu zgrade u Ilije Ognjanovića 6, a stanari su odlučili da im se na tome javno zahvale.
VIDEO: Stanari Ilije Ognjanovića 6 zahvalni vatrogascima na brzom gašenju požara
Foto: 021.rs
Stanari kažu za 021.rs da je oko 18 časova došlo do požara na krovu zgrade, a da su vatrogasci brzo stigli i brzo ugasili vatru, pazeći da voda ne napravi dodatnu štetu u stanovima. 
 
- Vatrogasna služba je stigla za svega nekoliko minuta i brzo ugasila požar pri čemu su vodili računa i o tome da u stanu ispod ne bude velike štete od vode. Mi, stanari zgrade smo im beskrajno zahvalni što su nam spasli stanove i želeli bi da im se javno zahvalimo na brzom i profesionalnom postupanju - stoji u pismu koje su stanari poslali 021.rs.
 
 
Za sada nije poznat uzrok požara na trospratnici u Ilije Ognjanovića, jer se MUP nije oglasio.
 
U gašenju je učestvovalo više vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila, među kojima je bio i specijalni kamion sa merdevinama i platformom. Vatrogasci su požar ugasili za nekoliko minuta. 
 
Ova intervencija bila je u trenutku kada je drugi deo vatrogasne jedinice bio na gašenju požara na Gradskoj deponiji.
  • Srbo

    10.08.2021 19:36
    Odgovor
    Novosađanko,trebaće tebi uskoro i lekar i policajac.Nepisano pravilo je da koga mnogo ogovaraš,pljuješ,prozivaš taj ti baš u životu zatreba i to mnogo.Zato ćuti,bre,ne laj ...
  • Salamander

    10.08.2021 14:01
    BRAVO! a sada bi trebalo:
    preko kolena, kao balavca, šibom mlatiti onoga koji je zapalio deponiju!
  • deda

    10.08.2021 13:32
    alal vera ljudine, lepo i od stanara da su se javili i zahvalili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti