Posetioci Štranda danas pomažu Filipu Petroviću

Akcija "Humanitarni ponedeljak" danas, 16. avgusta namenjena je Filipu Petroviću.
Ulaz na plažu se danas neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.
 
Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć postavljene su uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.
 
Filip je odrastao u Novom Sadu, u gradu u kom se ostvario kao jedan od najuspešnijih vaterpolista mlađih selekcija VK Vojvodina. Po završetku srednje škole upisuje fakultet, zatim odlazi u SAD zbog posla.
 
Krajem maja ove godine Filip je doživeo nezgodu nakon skoka u vodu, usled koje je došlo do preloma dva vratna pršljena. Filip je hitnom službom prevezen u bolnicu gde je operisan. Trenutno nalazi u bolnici gde se lekari bore za njega. Njegovo opšte stanje je veoma teško, donji deo tela još uvek ne oseća.
 
Filipu su sredstva potrebna za lečenje, operativni zahvat, bolničke troškove, rehabilitaciju i medicinski transport. 
 
U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Nikole Malića, 9. avgusta, prikupljeno je 201.600 dinara. JKP "Gradsko zelenilo" poziva građane da oni koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći mogu svoje zahteve da donesu na glavnu blagajnu Štranda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti