VIDEO: Radovi u ambulanti na Limanu gotovi do kraja avgusta

Uprava Doma zdravlja očekuje da svi radovi u Limanskoj ambulanti budu gotovi do 31. avgusta.
VIDEO: Radovi u ambulanti na Limanu gotovi do kraja avgusta
Foto: 021.rs
Direktor DZ-a Veselin Bojat navodi da je završeno 99 odsto građevinskih radova i smatra da će sve biti spremno za useljenje do kraja meseca. 
 
On nije precizirao kada će ambulanta početi da radi.
 
Bojat je dodao da očekuju i prijem nove opreme koja je nabavljena, a za deo još traju tenderi, pa će ta oprema stići tek za 4-5 meseci. 
 
 
Tako će Limanci uskoro, posle oko 500 dana, ponovo moći da idu u svoju ambulantu, čiji su rokovi za završetak probijeni za nekoliko meseci, prvenstveno zbog, kako se navodi, usporavanja radova usled epidemije kovida-19.
 
 
Rekonstrukcija Doma zdravlja na Limanu počela je u februaru 2020. godine, a vrednost radova je 826 miliona dinara. Prvobitni rok za završetak radova bio je 400 dana.
  • cpk

    21.10.2021 17:31
    Led displej
    a "DOM ZDRARVLJA" niko primetio nije...
  • bujke

    18.08.2021 13:42
    namćor
    Gori ste od talibana - ko drugačije misli odma su sendvičari a ja nemam naziv za takve demokrate kao što ste vi ovde na forumu. Devedesetih bih i zivot dao za promene a sada sam pokajnik najveće vrste. Koristite ovaj demokratski forum da namećete svoja mišljenja najvećim uvredama koje smislite, svaki paket od ove vlasti sam vratio nek daju nekom drugom kome više treba, sem demokratskih protesta devedesetih nisam na drugim bio a ispadoh sendvičar sram Vas bilo
  • Prosvetarusjadibedus

    18.08.2021 09:03
    ,,bujke"
    E važno da ti je majstor rekao... Samo što zidovi od betona i cigala ne mogu biti truli, a radi se o skoro najmlađem domu u NS. Ili si previše naivan ili idi pojedi sendvič, uzdravlje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti