VIDEO: "Pivska tragedija" na Iriškom vencu, gomila gajbi prosuta po putu

Incident u kojem je velika količina piva ispala iz šlepera na Iriškom vencu dogodio se oko podneva.
Pivska nezgoda dogodila se na putu ka Rumi. Kamion je ušao u krivinu, a pivo je "izašlo" iz kamiona.
 
Prema saznanjima 021.rs, u incidentu nema povređenih. Do nezgode je najverovatnije došlo zbog pucanja cerade, što je i najčešći uzrok ovakvih situacija. 
 
Na teren je izašla policija, a saobraćaj se u jednom momentu odvijao otežano.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Ovo nije prvi put da se ovakve "pivske tragedije" dešavaju u Novom Sadu i okolini. Pre 10 godina oko 100 gajbi piva je ispalo iz kamiona i prosulo se na uglu Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića.
 
Slične nezgode su se pre nekoliko godina dogodile na kružnim tokovima u Veterniku i na Bulevaru Evrope, a pojedini građani su neuspešno pokušavali da spasu ono što se spasiti moglo od piva.
 

Teme

pivo
  • Slovenac

    20.08.2021 12:42
    NP
    A kako uopste sme kamion da udje u podrucje nacionalnog parka?
  • Wnj

    17.08.2021 21:51
    Tuga je što će gomila lomljenog stakla završiti u jarku u Nacionalom parku I da niko za to neće prstom magneti, a onda jednom neko ko bude išao uz put peške ili siđe točkovima ima da se iseče za sve pare...o životinjama koje mogu nastradti i da ne pišem, ali kazna za prosipanje smeća/tereta u NP mora da uključuje kvalitetno čišćenje. Što se tiče kvaliteta i Lav i Jelen su ocajnog kvaliteta i ne zaslužuju da se zovu pivo.
  • @Lami

    17.08.2021 21:51
    Kako mozes da pijes Jelen, za njega je i Tuborg pojam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti