"Informatika" poslala Novosađanima opomene za dugovanja, ko ne plati - sledi izvršitelj

"Informatika" je građanima poslala opomene zbog neizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge, saopštilo je ovo preduzeće.
"Informatika" poslala Novosađanima opomene za dugovanja, ko ne plati - sledi izvršitelj
Foto: 021.rs
Obuhvaćen je period od avgusta 2020. godine do februara 2021. godine, a rok za izmirenje duga po opomeni je 31. avgust 2021.
 
Opomene za građane koji su bivši korisnici stambenog prostora će biti isporučene 25. avgusta 2021. godine sa rokom plaćanja 15. septembar 2021. godine, s tim da je kod njih period koji je obuhvaćen opomenom od septembra 2020. do juna 2021. godine.
 
Opomene za pravna lica i preduzetnike će biti poslate u oktobru 2021. godine o čemu će Informatika blagovremeno obavestiti javnost.
 
"Informatika" podseća korisnike da ukoliko imaju dugovanja i ukoliko su dobili opomenu, izmire svoja dugovanja u predviđenom roku, kako bi izbegli dodatne troškove tužbi, koje će sprovesti javni izvršitelji.
 
"Takođe, podsećamo korisnike za mogućnost Zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, a o preciznijim  uslovima za  zaključenje Sporazuma možete nas kontaktirati ili lično otići u našu upravnu zgradu na Bulevaru cara Lazara 3", kažu u ovom javnom preduzeću.
  • Ja

    20.08.2021 12:39
    Svi komentarisete sledece izbore,kako necete glasati za AV.Te izvrsitelje nije doveo on,vec predhodna vlast ali ih nije ni ukinuo.Da li stvarno mislite da ce bilo ko , kada dodje na vlast ukinuti.
  • D

    19.08.2021 07:59
    D
    Jos malo izdrzite...bice glasanja,tada glasam protiv ovih lihvara i ovog rezima! Kao penzioner kome je oteta penzija i koji placam sve redovno jer imam sigurnu penziju,svatio sam da sam u zabludi! A kako da izmiri moj sin sve dazbine sa 400eu plate i dvoje dece....? Ovo im vise nejce proci !!!
  • MonteDushano

    19.08.2021 00:48
    Neka bude sniženja za one koji redovno plaćaju. Samo kažem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti