Šta donosi ponedeljak Novosađanima? Radove, kišu i pokoji događaj

Pred nama je još jedan radna nedelja, novi izazovi i nova očekivanja.
Šta donosi ponedeljak Novosađanima? Radove, kišu i pokoji događaj
Foto: 021.rs
Ljudi ne vole ponedeljak iz mnogo razloga i onda, ne znajući šta će, pišu one "lajf kouč" tekstove o razlozima zbog kojih bi trebalo da volimo ponedeljak.
 
Pa kažu, ideja mržnje prema ponedeljku je samo iluzija. Ili na primer - prelep je dan da budeš ti! Dodaju i da je ponedeljak sjajan trenutak da postavite sebi nove ciljeve, ali i daju revolucionarnu ideju, odnosno percepciju - imate celu nedelju da postignete ono što želite!
 
Eto, ako posle ovoga niste promenili mišljenje o danu pred vama, onda ste nepopravljivi pesimista i mi tu ništa ne možemo da uradimo. Osim da kažemo da ste u pravu.
 
 
Prognoza
 
RHMZ postavlja malu kvotu da će u ponedeljak pasti kiša. Meteorolozi najavljuju maksimalni 31 stepen Celzijusa, dok će minimalna temperatura biti 16 stepeni.
 
Kako kažu, posle podneva nas očekuju pljuskovi i moguća grmljavina.
 
Kiša će doneti pravo osveženje i utorak će biti mnogo opušteniji dan. 
 
Šta još treba znati
 
U Ulici Narodnog fronta ispred broja 73 u ponedeljak kreću radovi na rekonstrukciji vrelovodnog priključka. Zbog tih radova, privremeno će biti zabranjen saobraćaj u Ulici Miloša Crnjanskog kod broja 2 i u režijskoj saobraćajnici Ulice Narodnog fronta iza objekta broj 73.
 
Za vreme trajanja radova Ulica Miloša Crnjanskog postaje slepa iz pravca Narodnog fronta do objekta broj 2, a iz pravca Ulice 1300 kaplara određuje se obavezan smer desno u Ulicu Jožefa Marčoka.
 
Prijavite se na newsletter
 
Isti radovi obavljaju se i u Subotičkoj 71. Do kraja radova biće zabranjen saobraćaj u delu Subotičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Tihomira Ostojića do raskrsnice sa Bulevarom patrijarha Pavla.
 
Bez struje će biti delovi Bulevara cara Lazara i Jovana Hranilovića, kao i pojedini delovi Rakovca. O svemu detaljnije na OVOM LINKU.
 
Gde ići?
 
Ponedeljak koji nije najpoznatiji po društvenim aktivnostima, ali ipak ima nekoliko događaja koje biste mogli da posetite.
 
Film "Veliko ždranje" Marka Fererija, iz 1973. godine, moći ćete da pogledate u Zenitu, u 20 časova.
 
Ukoliko imate vremena, možete da prošetate i do Svilare, od 10 do 18 časova, i pogledate izložbu "Istraživanje grafike velikog formata".
 
Čitalački klub u CK13 pričaće o tesku "Mesne zajednice - Strano telo u državi: Položaj i uloga mesnih zajednica u samoupravnom socijalizmu". Ako je to ono što vas zanima, možete posetite Crnu kuću, u 18 časova.
 
Za di-džej pultom u KC Lab će u ponedeljak biti Nikola Pantić, dok će Nikoleta Rastovac prikazati svoje male crteže, slike i ilustracije. Događaj počinje u 18 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti