Sutra mogući pljuskovi s grmljavinom, od utorka najviše 24 stepena

U Novom Sadu će u ponedeljak biti nestabilno, uz moguće pljuskove i grmljavinu.
Sutra mogući pljuskovi s grmljavinom, od utorka najviše 24 stepena
Foto: Pixabay
Vetar će biti slab i umeren, pre podne jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, koji će biti povremeno i jak. 
 
Jutarnja temperatura biće oko 16, najviša dnevna 31 stepen Celzijusa.
 
Narednih sedam dana osetno svežije. Tokom dana će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura od utorka biće oko 24 stepena.
 
Biometeorološka prognoza za ponedeljak:
 
Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Posebna opreznost savetuje se osobama sa srčanim i psihičkim tegobama. Reumatski bolovi i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije. Preporučuje se smanjenje fizičkih napora u najtoplijem delu dana i adekvatna zaštita od UV zračenja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti