Uskoro rekonstrukcija plaže otvorenih bazena Spensa

Spens je raspisao tender za sanaciju plaže otvorenog bazena sa tribinskim prostorom.
Uskoro rekonstrukcija plaže otvorenih bazena Spensa
Foto: 021.rs
Ovaj posao je vredan 30 miliona dinara i rok za obavljanje radova je 90 kalendarskih dana. 
 
U specifikaciji radova se kaže da su predviđeni zamena oko 235 kvadarta pločica oko otvorenog bazena Spensa uz sanaciju betonske podloge, zatim popravka 350 kvadrata betonskih trbina, postavljanje 370 kvadrata travnate površine i drugi manje radovi.  
 
Prema tenderskoj dokumentaciji, ponude se dostavljaju do 7. septembraa, a ponuđač uz druge zakonom propisane uslove mora da ispuni i to da je u protekle tri godine imao ukupne prihode od minimum 59 miliona dinara, da ima najmanje 10 zaposlenih, među kojima su građevinski i elektro inženjeri sa odgovarajućim licencama i drugi zaposleni. 
 
Podsetimo da se rekonstrukcija plaže otvorenih bazena obavlja dok još nije završena rekonstrukcija zatvorenih bazena koja je krenula početkom 2020. godine, ali se nakon završetka ubrzo ispostavilo da su loše izvedeni i sada se ponovo obavljaju popravke koje izvesno kasne. 
 
Dodajmo i da Spens, sprovodi i tender za nadogradnju otvorenih bazena na Sajmištu u vrednosti od 130 miliona dinara i sada se čeka odluka o prispelim ponudama, jer je rok za to bio pre nedelju dana. 
  • Pero Mazalica

    26.08.2021 16:30
    Pa čemu tender?
    Pola Novoga Sada zna koja firma to radi.
  • Eee

    26.08.2021 15:45
    Ne opet
    Nemojte molim vas nista popravljati ! Kojom brzinom idu popravke u NS, ostacemo i bez otvorenog bazena na Spensu... jbt 2021.godina i Novi Sad nema posten bazen. Nisu samo sportisti osteceni. I mnogi kojima je plivanje terapija... ma uzas..
    Ni atleticari nemaju gde isto. Drndaju ih fudbaleri, cim imaju neku utakmicu, deca menjaju mesto treninga. Ona hala na sajmu je smesna, zbog vakcinacije nije ni bila u funkciji...
  • Voja

    26.08.2021 09:56
    Bazen
    Nije još rešen ni problem zatvorenog bazena, a već sa raspisuje tender za otvoreni.Svakako da sve treba da se sanira, ali ima neki red ili ga nema?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.