Bez promene broja kovid pacijenta u Kliničkom centru Vojvodine

U Kliničkom centru Vojvodine i danas se na lečenju nalazi 87 pacijenta obolelih od korona virusa.
Bez promene broja kovid pacijenta u Kliničkom centru Vojvodine
Foto: 021.rs
Na respiratoru se nalazi 13 pacijenata, što je za jedan više u odnosu na dan ranije.
 
U proteklih pet dana broj pacijenata nije rastao, ali se nije ni smanjivao. Razlog tome je, prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, što je broj otpusta i prijema pacijenata na istom nivou.
 
Iz Kliničkog centra Vojvodine, ni posle 18 meseci epidemije, ne iznose podatke o tome ima li preminulih, kao i koji je broj primljenih i otpuštenih pacijenata. 
 
Prema ranije saopštenim podacima, u Vojvodini je od početka epidemije do kraja aprila ove godine, umrlo 1.100 građana. U Novom Sadu je u istom periodu preminulo 635 ljudi.
 
U Novom Sadu se u proteklih nedelju dana registruje između 80 i 100 novoobolelih na dnevnom nivou. 
 
Prema poslednjem saopštenju Instituta za javno zdravlje Vojvodine, u pokrajini ima 3.054 aktivna slučaja zaraze korona virusom, od čega je u Novom Sadu njih 985.
  • Jelena.

    27.08.2021 16:58
    Dragan
    Na žalost tako je,ogromna veličina ne prežive respirator.
  • Dragan

    27.08.2021 10:01
    Ah
    Što jedan dr reče na tv-ogromna većina respirstor ne preživi.Svetski podatak da samo 50% preživi respirator ne vezano za bolest jer se respirator koristi za čitav niz bolesti nekad se zvalo veštačka pluća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti