FOTO: Zbog curenja vode iz stana pasaž u Poštanskoj ulici danima bio pun vode

Zbog kvara na vodovodnim istalacijama u jednom od stanova pasaž u Poštanskoj ulici broj 5 je danima bio pun vode. Kvar je konačno saniran, ali je rupa u plafonu još uvek prisutna.
FOTO: Zbog curenja vode iz stana pasaž u Poštanskoj ulici danima bio pun vode
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje, rupu u plafonu kod ulaza u nekadašnji bioskop Jadran prouzrokovalo je curenje vode u jednom od stanova.
 
"Građevinska inspekcija, u saradnji sa komunalnom inspekcijom je u prethodnom periodu u više navrata izlazila na lice mesta u pasaž Poštanske br. 5 i nalagala upravniku mere po kojima treba da postupi u vezi sa curenjem vode u objektu", navode u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove.
 
Izlazak inspekcije na teren je očigledno imao efekta i ekipe JKP Stan su sanirale kvar na vodovodnim instalacijama. Na plafonu je, još uvek, primetna velika rupa kroz koju se danima slivala voda u pasaž, što bi takođe trebalo da bude sanirano narednih dana.
 
  
 
"Zamenik profesionalnog upravnika Stambene zajednice Poštanska br. 5 je obavestio građevinskog inspektora da je kvar koji je prouzrokovao procurivanje konačno detektovan i da će u najkraćem mogućem roku biti izvršena popravka, kao i da će nastala oštećenja u pasažu biti otklonjena", zaključuje su u odgovoru Gradske uprave za inspekcijske poslove.
  • Mikitza

    27.08.2021 14:42
    WTF?!
    Njima su trebali DANI da zatvore dovod vode i ustanove kvar?!

    Čobane, vrati se – ovce tvoje ne mogu bez tebe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti