Novosađani u ponedeljak na Štrandu doniraju novac za sedmogodišnjeg Miroslava iz Kisača

Novosađani koji u ponedeljak, 30. avgusta budu posetili Štrand umesto ulaznice ostaviće donaciju za sedmogodišnjeg Miroslava Đurovku iz Kisača.
U pitanju je nastavak akcije "Humanitarni ponedeljak" u organizaciji Gradskog zelenila na novosadskoj plaži.
 
Visina dobrovoljnog priloga je, kao i uvek, proizvoljna.
 
Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova, poručuju u Zelenilu.
 
Miroslav ima sedam godina, zdravlje mu je ugroženo zbog mnoštva dijagnoza i višestruke ometenosti, prima kašastu hranu preko šprica i nije sposoban da se samostalno kreće. 
 
Vidi samo pola metra ispred sebe, tako da zbog svega toga iziskuje svakodnevne posete lekarima i znatna materijalna sredstva za lečenje i negu.
 
U akciji prikupljanja sredstava za lečenje za Stefana Opačića, prošlog ponedeljka prikupljeno je 104.770 dinara.
 
"Ovim putem obaveštavamo sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda", dodsju u Zelenilu.
  • Dusan

    28.08.2021 19:32
    moze i vise
    zasto strand jednostavno novac kojo naplati od ulaznica taj dan ne preusmeri za lecenje te dece, pa skupili bi vise i svakako ti ljudi vec dolaze na strand, ovako sa proizvoljnim, skupe manie jer neko udje a da 20 din…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti