"Parking servis" traži firmu za rekonstrukciju parkirališta i trotoara u Berislava Berića

JKP "Parking servis" traži firmu koja će graditi i rekonstruisati parkirališta, kolske ulaze i trotoare u Ulici Berislava Berića.
"Parking servis" traži firmu za rekonstrukciju parkirališta i trotoara u Berislava Berića
Foto: 021.rs
Javni poziv objavljen je danas, 30. avgusta, a rok za podnošenje ponuda je 27. septembar. Procenjena vrednost radova je 35 miliona dinara.
 
Radovi će se sprovoditi u dve faze, a prvo će se odvijati u delu ulice od Save Kovačevića do Kraljevića Marka, pa će se potom preći na deo do Kisačke. 
 
Pre nego što počne sa rekonstrukcijom i izgradnjom, izabrana firma će biti obavezna da obavi prethodne radove, odnosno da sruši postojeće ivičnjake, ukloni panjeve i korenje, izmesti stubiće uz kolovoz, sruši postojeći asfalt i ograde, gde je to potrebno.
 
Takođe, pripremnim radovima je obuhvaćeno i postavljanje i održavanje privremene saobraćajne signalizacije.
 
Obaveza firme koja bude izabrana za ovaj posao je i da nabavi, isporuči i postavi saobraćajne znakove. 
 
Novi trotoar gradiće se sa obe strane ulice u delu do Kraljevića Marka, dok će se u delu ulice do Kisačke trotoar graditi samo sa desne strane (gledano od Save Kovačevića), a isti slučaj je i sa parking mestima. 
 
Za ove poslove izabrana firma imaće najviše dva i po meseca, dok je minimalni garantni rok za kvalitet izvedenih radova dve godine.
 
Podsetimo da se u ovom delu grada planira i podzemna garaža ispod zelene površine kod kompleksa "Kraljev park". Predviđeno je da ovaj objekat ima više od 100 parking mesta po etaži.
  • Misa

    30.08.2021 13:11
    Parkinzi
    Dobra vest, parkinzi su ovde u kriticnom stanju, a svakako da treba i novih.Trebalo bi hitno uvesti zonu u ovom delu Bulevara oslobodjenja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti