Auto-moto berza od petka do nedelje na Novosadskom sajmu

Treća Auto-moto berza biće održana od 3. do 5. septembra u halama, Auli i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.
Auto-moto berza od petka do nedelje na Novosadskom sajmu
Foto: 021.rs
Kako najavljuju organizatori događaja, Savez vozača Vojvodine, ovogodišnja Auto-moto berza sastojaće se iz više različitih segmenata i brojnih noviteta, najavljuju iz Saveza vozača Vojvodine.
 
"Osim našeg osnovnog programa koji podrazumeva trgovinu polovnim automobilima, kvadova,  i prateće opreme u oblasti auto-moto industrije, za ovu godinu  smo kako bismo obogatili program uveli i testna vozila, plovila, biciklizam i time na neki način podigli manifestaciju na viši nivo. Pored nastupa izlagača u zatvorenom prostoru, u subotu i nedelju, posetioce na otvorenom prostoru očekuju posebni, novi događaji, kao što je prvi 'Track show' - segment vezan za kamionski transport, druženje kamiondžija", keže Marko Topo predsednik Saveza vozača Vojvodine.
 
On dodaje i da će u subotu između 13 i 14 časova na platou ispred Spensa biti okupljanje dvotočkaša uz tradicionalni defile pod nazivom "Zatvaranje moto sezone".
 
Ova manifestacija počinje u 14 časova kada je zakazan polazak, defile kroz grad, a u 15 časova planiran je dolazak na Sajam. 
 
Od 15:30 biće organizovane akrobacije na motorima, u izvođenju gostiju iz Mađarske "koji su se i ove godine potrudili da dovedu najbolje kaskadere"
 
"Za nedelju smo pripremili drift program u tri kategorije, veliko tjuning takmičenje - više od 300 automobila će se takmičiti u 15 kategorija", najavljuje Topo.
 
Član gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić ističe da je osnovni interes Grada da se pojača pažnja učesnika u saobraćaju i bezbednost jer je upravo jedna od najvažnijih delatnost Uprave za saobraćaj edukacija mladih ljudi, ali i starijih. 
 
"To je nešto na čemu insistiramo i mislimo da je vrlo bitno za nas u Gradu, s obzirom na to da je Novi Sad postao grad sa izuzetno gustim saobraćajem. Ovakva jedna manifestacija je mnogo šira od berze s obzirom na delatnosti zastupljene u njoj. Mislimo da u perspektivi taj prostor može da se razvija kao i saradnja Berze i Grada", kaže Kravić.
 
Svečano otvaranje Auto moto berze je planirano za petak, 3. septembar, od 12 časova, u Auli Novosadskog sajma.
 
Tokom Berze prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma biće neophodno poštovanje svih preporučenih mera prevencije kako za organizatore, tako i za izlagače i posetioce.
 
Mere podrazumevaju nošenje maski, korišćenje dezobarijera, a prisutni će biti i Kovid redari koji će kontrolisati broj posetilaca u zatvorenom prostoru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti