Grad će rešiti problem odvođenja voda u Mileve Simić

Grad će u narednom periodu rešiti problem odvođenja atmosferskih voda u ulici Mileve Simić kako građani ne bi više morali da posle svake kiše gaze po vodi, saznaje 021.rs
Problem sa odvođenjem otpadnih voda je prisutan u ulici Mileve Simić na Klisi već godinama, a kako su nam se požalili sugrađani, ovo je posebno vidljivo u donjem delu ulice neposredno pred ukrštanje sa Ulicom Profesora Grčića.
 
"Skoro svaka jača kiša kada padne, a bilo je to i pre nenekoliko dana, voda pokrije celu ulicu, kako kolovoz, tako i travante površine Nije to duboka voda i može se proći kolima, biciklom ili čak i peške, ali se voda zadržava satima, nekad i danima posle kiše. Mnogim komšijama, voda ulazi i u podrum ili prizemlje, a dvorišta su blatnjava i po nekoliko dana. Jasno je da nešto nije u redu sa odvođenjem atmosferskih voda, kada je nama ulica pod vodom i dugo posle kiše", kaže jedan od stanara za 021.rs.
 
U Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije su za 021.rs nakon pitanja o situaciji u Mileve Simić naveli da će u najkraćem roku reagovati.
 
"Stručne službe će u najkraćem roku obaviti uvid u situaciju na terenu i u skladu sa konstatovanim stanjem, biće predloženo adekvatno tehničko rešenje i preduzete potrebne mere kako bi se rešio problem odvođenja atmosferskih voda sa saobraćajnih i zelenih površina u Ulici Mileve Simić", navode u UGZI-u za 021.rs.
  • Kiki

    09.09.2021 09:56
    Zar to ne rade vode vojvodine? Njima se placa za odvodnjavanje.
  • Trubadur

    07.09.2021 21:15
    Kako donji deo?
    Ulice Mileve Simic i profesora Grcica se spajaju gore na bregu. Bar ja kada idem na breg idem gore a kad silazim idem dole...
  • jatzans

    07.09.2021 20:42
    A planirano je bilo da ga reši? Ko?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti