Novi milionski radovi na Spensu: Za otvorene bazene 35,7 miliona dinara

Spens će za sanaciju plaže otvorenog bazena sa tribinskim prostorom izdvojiti 35,7 miliona dinara sa PDV-om, saznaje 021.rs.
Novi milionski radovi na Spensu: Za otvorene bazene 35,7 miliona dinara
Foto: 021.rs
Posao je dobila grupa ponuđača koju čine "Elektrotim", "Ada System", "Prizma inženjering" iz Novog Sada i "Cincović Priboj" iz Priboja koji su bili i jedini ponuđači, a ponudili su cenu koja je tek za nekoliko hiljada dinara niža od procenjene vrednosti radova. 
 
Prema ugovoru, rekonstrukcija plaže otvorenih bazena trajaće 90 kalendarskih dana i u ponudi se navodi da će "Ada System" uraditi 70 odsto posla, "Cincović Priboj" 20, a "Elektrotim" i "Prizma" po pet odsto radova.
 
Planirana je zamena pločica na oko 235 kvadratnih metara oko otvorenog bazena Spensa, uz sanaciju betonske podloge, zatim popravka 350 kvadrata betonskih tribina, postavljanje travnate površine i drugi manji radovi.  
 
Podsetimo da se rekonstrukcija plaže otvorenih bazena obavlja dok još nije završena rekonstrukcija zatvorenih bazena, koja je krenula početkom 2020. godine i koja je koštala oko 130 miliona dinara, ali se, ubrzo nakon završetka, ispostavilo da su radovi loše izvedeni. 
 
U međuvremenu, Spens je raspisao i tender za "pripremu bazenske vode zatvorenih i otvorenog bazena", čija vrednost iznosi 60 miliona dinara, a rok za dostavljanje ponuda je 21. septembar.
 
Ovo nisu svi poslovi u vezi sa bazenima o kojima brine Spens. Završen je tender za natkrivanje otvorenog bazena na Sajmištu u vrednosti od 155,8 miliona dinara sa PDV-om i te radove će, u roku od 120 dana, uraditi firme "Alex E&C "iz Beograda i "Duol" iz Brezovice u Sloveniji.
  • @DS for ever

    10.09.2021 13:50
    tu gde je skrcana lova za Dino park po originalnom planu SPENSa i trebalo da budu jos dva bazena (mali deciji i jos jedan srednji)
    plocice oko bazena ne da nisu sanirane nego popucale - kako i ne bi sleze se sve u okolini
    kako li ce tek odraditi podno na Sajmistu
  • NS

    09.09.2021 22:41
    Nada poslednja umire
    Hocemo li mi imati vise bazen ili cete nastaviti samo da ugovarate, raspisujete, tenderisete, sanirate, sanirate sanirano i slicno ???
    Vi se bas trudite da nas z.... onako bez trunke stida...
  • Dragan

    09.09.2021 22:10
    Ah
    U Stokholmu svi bazeni slobodni,sve plaže slobodne.Postoje i posebni bazeni za sporyiste i sportska nadmetanja.Leti ima splav koji je napravlhen kao bazen sa različitim dubinama od vrlo male dece do odraslih.Bio na jednom-6 bazena,oko drvo gde možete leći i sunčati se,pliva na reci pa mu filteri ne trebaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti