SSP optužuje SNS za trobojke: Nabildovani "moleri" bili u prostorijama naprednjaka

Gradski odbor Stranke slobode i pravde optužio je Srpsku naprednu stranku da stoji iza farbanja trobojki na Limanu.
SSP optužuje SNS za trobojke: Nabildovani "moleri" bili u prostorijama naprednjaka
Foto: 021.rs
SSP u saopštenju se pita ko šara fasade dok građani spavaju, poručujući da je gradonačelnik Miloš Vučević stao u odbranu nepoznatih lica, ponudivši svoju slobodu i "pravdajući taj čin".
 
"Kada su se pre nekoliko dana pojavile nacionalne trobojke na bezmalo svakoj fasadi glavnoj ulici na Limanu – bilo je jasno da je gradska SNS vlast odlučila da disciplinuje građane koji su na izborima za mesne zajednice glasali za nezavisne kandidate", navode u SNS.
 
Nakon što su se pojavile trobojke na stubovima zgrade "Park city", građani i vlasnici lokala su se organizovali i angažovali molere koji su vratili fasadu u prvobitno stanje. Ipak, prve večeri nakon prekrečavanja trobojki, one su ponovo oslikane. 
 
"O kakvim 'molerima' se radi – imali su priliku juče da vide građani u Ulici Narodnog fronta kod broja 55, gde se nalaze samo jedne od 100 gradskih prostorija SNS-a. Parkirali su svoje crne limuzine i džipove u zaustavnoj traci, a iz njih je izašlo dvadesetak nabilnovanih članova, koji su potom ušli u stranačke prostorije, inače prostor koji pripada Gradskoj upravi za imovinu - dakle svim građanima", kažu u SSP.
 
U ovoj opozicionoj stranci su pozvali gradonačelnika Vučevića da "opozove svoje jedinice i prestane da obeležava zgrade nepodobnih građana". 
 
"Očekujemo da nadležni organi pregledaju snimke sa video nadzora i utvde identitet lica koja su oštetila fasade i privatnu imovinu. Stranka slobode i pravde poziva  gradonačelnika Miloša Vučevića da poštuje zakon i ne staje na stranu onih koji ga krše", zaključuje se.
  • Mali Zvrk

    11.09.2021 06:19
    Crne limuzine
    E ajde manite se stranke i ostalih gluposti nego brate kakvi su to moleri em u crno em voze limuzine gde to ima i gde mogu da se prijavim?
  • HQ

    10.09.2021 18:25
    @Vitez Koja
    Sviđa mi se kako razmišljaš!
    KONSTRUKCIJA a NE destrukcija!
  • RepublikaVojvodina

    10.09.2021 17:54
    Kerefeke
    Bravo bratac!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti