Vojvođanska partija: Terorisanje Limanaca mora prestati, SNS otvoreno štiti vandale

Nedopustivo farbanje ulaza i fasada zgrada na novosadskim Limanima mora prestati, poručuje Vojvođanska partija.
Vojvođanska partija: Terorisanje Limanaca mora prestati, SNS otvoreno štiti vandale
Foto: 021.rs
Iz Vojvođanske partije poručuju da niko nema prava da građanima farba ulaze i fasade zgrada bez izričite njihove saglasnosti.
 
"Užasnuti smo ponašanjem SNS-a koji se otvoreno stavlja u zaštitu vandala i svađa se sa Novosađanima koji ne žele da im se uništava zajednička imovina", ističu. 
 
Podsećaju da su se građani samoorganizovali i prefarbali jedan deo fasada vraćajući ih u prvobitno stanje, nakon čega su, pod okriljem noćii, fasade ponovo prefarbane.
 
"Bezobrazluk koji očigledno nema granice, ali zato ima očiglednu podršku gradonačelnika Novog Sada i njegove stranke koja umesto da, kao vlast, smiruje tenzije i zaštiti Novosađane od vandala, inati se i dodatno omalovažava sve one građane koji ne žele da im se uništava zajednička imovina", ocenjuju u VP. 
 
Zaključuju da "maltretiranje Novosađana mora prestati, a svako ko nastavi da se inati, neodgovorno ponaša i omalovažava građane, snosiće posledice sopstvenog javašluka". 
  • Liman

    13.09.2021 12:25
    Sramno
    Botine tzv starosedelačke sram vas bilo. Sendvič i kod gradonacelnika.
  • Лиманац

    11.09.2021 23:24
    Војводина је Србија.
    Шта је „Војвођан(ер)ска партија” урадила за грађане Лимана, Новог Сада и Војводине, полепила плакате са сецесионистичким порукама?
  • Бачванка

    11.09.2021 08:53
    Српкиња
    Meni smeta vojvodjanska zastava!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti