U Novom Sadu 260 novih slučajeva korone u danu, najviše obolevaju nevakcinisani

Ukupno 1.051 novi slučaj zaraze kovidom registrovao se proteklog dana u Vojvodini.
U Novom Sadu 260 novih slučajeva korone u danu, najviše obolevaju nevakcinisani
Foto: 021.rs
Najviše zaraženih je u Novom Sadu - u jednom danu 260 novih slučajeva, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje Vojvodine.
 
To je blagi pad novoregistrovanih slučajeva u odnosu na prethodni dan, kad je bilo 304 pozitivnih testova.
 
Među novoobolelima i dalje dominira radno aktivno stanovništvo, a među njima najveći deo čine osobe uzrasta 20 do 39 godina, a potom 40 do 59 godina. U strukturi obolelih dominiraju nevakcinisane osobe svih uzrasta, dodaju u IZJZV.
 
U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 9.957. Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 2.736.
  • Bujke

    12.09.2021 23:31
    Namcor
    Izrael svi primili dve doze i pocinju trecu a ishod, imaju zarazenih ko i mi. Sta je resenje jbg niko jos ne zna
  • Bora.

    12.09.2021 08:27
    Seka Persa
    Tako je,ali nema garancije da nećete završiti na resporator i ako ste revakcinisani.
  • LOL

    12.09.2021 07:45
    Roditelji su mi nedavno oboleli, oboje rizicna grupa i nisu se na zalost vakcinisali . Majka je prelezala bez ikakvih komplikacija otac takodje izlazi iz izolacije za dva dana. Posto su razlicitim danima isli u kovid ambulantu da se prijave i da urade kontrolu i sedeli tamo danima zakljucili su da su ambulantu napunili 50:50 nevakcinisani i oni koji su primili kinesku. Nije mi jasno ako je to zaista tako zasto se ne obustavi davanje kineske .Kome je u interesu da daje ne delotvornu vakcinu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti