FOTO: Sada su na trobojkama na Limanu ispisane afere vlasti, ali stvarno

Na stubovima zgrade "Park City" na Limanu, na kojoj su oslikane trobojke, farbom su ispisane afere aktuelne vlasti.
FOTO: Sada su na trobojkama na Limanu ispisane afere vlasti, ali stvarno
Foto: 021.rs
"Park City" je zgrada na kojoj su prvobitno oslikane trobojke bile uklonjene, a stubovi vraćeni u prvobitno stanje. Međutim, "noćni moleri" su se vratili naredno veče i ponovo ofarbali stubove u crveno-plavo-belu boju.
 
Fotografije limanskog zida sa logoima kompanija koje se pominju u kontekstu afera aktuelne vlasti delile su se na društvenim mrežama tokom vikenda. Međutim, kako je utvrdio 021.rs, slike su bile fotošopirane, a zidovi su ostali netaknuti.
 
Član Stranke slobode i pravde Brajan Brković ispisao je nazive afera na trobojkama koje su se pojavile na stubovima zgrade "Park City" u Ulici Narodnog fronta. Tako je trobojkama dodato i "Novi Sad na vodi", "Krušik", "Jovanjica", "PKB", "Doljevac", "Oliver Ivanović", "Savamala".
 
"Novi Sad ne ćuti. Nama nije problem imenom i prezimenom bez kapuljača da izađemo i završimo posao kako treba. Limani će opstati, Novi Sad i Srbija će pobediti Aleka Malog i kriminalnu kliku. I da, ovo nije fotošop. Za slobodu, za pravdu, vreme je za Novi Sad", poručio je Brković na društvenim mrežama.
 
 
Trobojke na Limanu oslikavane su tokom noći, a stanari pojedinih zgrada su naveli da nikome nisu davali dozvolu za promenu izgleda fasade. Pojava trobojki u delu grada u kojem su na izborima za savete mesnih zajednica slavili nestranački kandidati izazvala je pažnju javnosti i veliki broj komentara. 
 
Usledile su i optužbe opozicije da je oslikavanje organizovala vladajuća Srpska napredna stranka, što su u SNS odbacili. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da je zabrinut da nekome smetaju trobojke, poručujući onima koji su nezadovoljni time da mogu i njega da prijave.
 
Savet Mesne zajednice Liman 3 uputio je Gradu Novom Sadu i policijskoj upravi prijavu po pritužbi građana zbog oslikanih trobojki na fasadama zgrada u ovom delu grada. Oni zahtevaju da se fasade vrate u prvobitno stanje, a da vandali budu pronađeni i kažnjeni. Savet MZ Liman 3 je istakao zastavu Srbije ispred svojih prostorija, poručivši da je zastava konačno "tamo gde treba da bude".

Komentari 103

  • Max

    27.09.2021 09:43
    Na vecini portala vidim da su gradjani Srbije protiv sadasnjeg rezima.Samim tim ne bi bilo lose da svi izadjemo na izbore.Bez izgovorora da su svi isti,od kuckanja na tastaturi nema nista...
  • Sloboda

    17.09.2021 14:18
    Kupovina glasova
    Samo da kazem da je krenula kupovina potpisa i glasova od strane SNS klike. Moj drugar za njih skuplja i smara sve ljude oko sebe... Dobija 1500din po coveku.
  • Ivana S.

    17.09.2021 10:17
    S' kim si takav si
    Par citalaca je napisalo kako su im se prijatelji, botovi SNS-a zalili na besmislene huskacke online aktivnosti. Nije mi jasno kako ti isti citaoci mogu da se druze sa prodanim dusama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti