ANKETA: Da li ćete u sredu istaći zastavu Srbije?

Na mostovima, banderama, saobraćajnim znacima, zgradama u Novom Sadu vijore se zastave Srbije. Nije to slika koja se često viđa u vojvođanskoj prestonici.
ANKETA: Da li ćete u sredu istaći zastavu Srbije?
Foto: 021.rs
Pripreme za Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave u Novom Sadu, na neki način, počele su oslikavanjem trobojki na Limanu. 
 
Predstavnici vlasti pozvali su građane da istaknu zastavu Srbije 15. septembra. Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković rekao je da je trobojka jedan od simbola Srba, bez obzira na to gde žive. 
 
Funkcioneri su u prethodnom periodu na svoje kanale na društvenim mrežama kačili i promotivne spotove sa poznatim ličnostima koje pozivaju da se zastava Srbije istakne u sredu. 
 
U anketi odgovorite na pitanje da li ćete istaći zastavu Srbije na svoje prozore, terase, krovove, ograde ili ne. U komentarima možete da obrazložite svoj stav.
 

Komentari 124

  • Zoran S.

    18.09.2021 16:43
    A ti
    A šta je ko od vas dao za ovu državu. Uglavnom gotovani kpji samo gledaju kako da je prevasre inista im ne osgovara
  • Šone Odžaci

    17.09.2021 10:55
    Nisam i neću. nek slave i nek kače mafija, starlete i botovi.
  • OVO

    16.09.2021 18:30
    Nije
    Ovo nije Amerika, ova država mi ništa nije pružila osim patnje, bolesti, korupcije, kriminala.......ali baš ništa pozitivno.
    Živite tako da sklapate kraj sa krajem za razliku od onih 2% ljudi koji drže celu Srbiju.
    Da ste me ovo pitali 1918. godine rekao bi DA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti