Lep rekord za Betaniju: Rođeno 40 beba u jednom danu

U novosadskoj Betaniji u protekla 24 časa rođeno je 40 beba, što je rekord u jednom danu za ovu ustanovu.
Lep rekord za Betaniju: Rođeno 40 beba u jednom danu
Foto: Pixabay
Rođeno je 18 devojčica i 22 dečaka.
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević saopštio je radosnu vest o rekordnom broju novorođenih beba u Novom Sadu u jednom danu, podelivši status na Instagram nalogu.
 
"Novi Sad je grad pun bebica! U prethodnoj noći u Betaniji je rođeno 40 beba, a to je najviše u istoriji klinike! Drage mame i tate, nek su mališani živi i zdravi, a mi ćemo se potruditi da im svaki novi dan života bude sve lepši i bolji! To je naš Novi Sad, grad ljubavi i prosperiteta", objavio je Vučević na svom Instagram profilu.
 

Teme

bebe
  • Slucaj

    20.09.2021 18:47
    Ako i dolaze iz okolnih opstna i gradova, dolaze i drugim danima. Rekord je rekord. Posledica novogodisnjih praznika :).
  • Novosadjanka

    19.09.2021 20:24
    Cestitka
    Cestitka mama, sve najlepse! Mada zna se koji dr je dezuran utorkom, nista nije slucajno, ni broj porodjaja ni instagram, zao mi samo zena sto su se tamo namucile.
  • Mare

    16.09.2021 21:02
    Kakvo spinovanje!
    Raspadaju se bolnice u Somboru, Vrbasu, i ostalim manjim mestima po Vojvodini pa zene idu u NS da se porode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti