A1 Srbija povećava kapacitet mobilne mreže u Novom Sadu za 81 odsto

Kompanija A1 Srbija povećava kapacitet mobilne mreže na teritoriji Novog Sada za 81 odsto u odnosu na prethodnu godinu.
Time kompanija A1 nastavlja aktivnosti u ovom gradu posle uspešno održanih projekcija na otvorenom domaćih restauriranih filmova prethodnog vikenda u okviru projekta "A1 Kinoteka".
 
A1 Srbija (prethodno pod imenom Vip mobile) bez prestanka radi na unapređenju kapaciteta mobilne mreže na teritoriji Novog Sada kako bi korisnici imali još brži internet, kvalitetniju mrežu i unapređeno korisničko iskustvo. O tome svedoči i podatak da ukupno povećanje kapaciteta 4G mreže na teritoriji ovog grada od 2017. godine iznosi čak 185 odsto.  
 
A1 Srbija je u razvoj mreže, koja obuhvata više od 2.150 baznih stanica i pokriva 98 odsto teritorije države, investirao više od 120 miliona evra u poslednjih pet godina. 
 
Ovogodišnju promenu imena kompanije prate rekordne investicije u unapređenje infrastrukture, proširenje kapaciteta 4G mreže i unapređenje data servisa na području čitave zemlje.
 
Najveći broj korisnika prelazi u A1 mrežu
 
Prema izveštaju RATEL-a A1 Srbija je mreža u koju je najviše korisnika prenelo svoje brojeve od početka 2021. godine. Već drugi kvartal zaredom A1 Srbija jedini je od tri vodeća mobilna operatora sa porastom broja korisnika.

Teme

A1

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.