Emerald Danube Residence - idealno mesto za porodični život

Stambena zgrada, namenjena porodičnom životu, locirana na samoj granici Limana IV i Telepa, u Ulici Sime Matavulja broj 5, završena je i počelo je useljavanje.
U prodaji su ostali stanovi sa dve i tri spavaće sobe, od 75 do 117 kvadratnih metara.
 
Idealno smešten u neposrednoj blizini Šodroša i Ribarskog ostrva, novog Lidla, Limanskog parka i Limanske pijace, na dva kilometra od Štranda i Novosadskog univerziteta, ovaj objekat nudi odlične uslove za život svojim kupcima.
 
Sa ukupno 29 stanova, prostranim hodnicima, stepeništima i zajedničkim prostorijama, Emerald Danube Residence, garantuje komfor svakodnevnog stanovanja u prisnoj atmosferi.
 
Na raspolaganju su podzemna garažna mesta i nadzemne, zidane garaže.
 
  
 
Zgrada ima energetski pasoš razreda B, izolacija je izvedena po sistemu sendvič zida, ventilisane fasade i demit fasade sa pravim termo blokom.
 
Pregrade između stanova i prostorija u stanu su od pune cigle, nigde nema šupljih ili gipsanih pregrada, pa je zvučna izolacija odlična. U masovnoj stanogradnji, izolacija zvuka predstavlja ozbiljan problem za stanare, budući da se prečesto štedi na kvalitetu stanova, zarad profita. U Emerald Danube Residence, to nije slučaj. Kvalitet je uzet kao prioritet, budući da je on uslov udobnog života budućih stanovlasnika.
 
  
 
Zgrada se greje na prirodni gas, a poseduje sopstveni gasni kotao, pa nema računa van sezone, tj. ne plaća se cele godine. Vrhunska termoizolacija obezbeđuje niske troškove grejanja u sezoni.
 
Ovome doprinosi i odlična stolarija od nemačkih, REHAU PVC profila sa aluminijumskom zaštitom i aluminijumskim roletnama.
 
Stanovi su klimatizovani, a korišćena je samo oprema najvišeg nivoa, klase A, poput italijanske keramike Ragno ili ugradne tehnike Grohe, Geberit, slavina HansGrohe i sl. Parket je hrastov, višeslojni iz bačkoplanačkog Tarketta. Garancija je 30 godina.
 
Zgrada ima biciklanu i nekoliko zajedničkih prostorija kojima upravljaju vlasnici stanova preko skupštine stanara.
 
Cene nisu podizane još od vremena kada je izgradnja bila u toku, tako da je sada idealna prilika da kupite sebi dom.
 
Da biste obezbedili nekretninu kakvu ste oduvek želeli, pozovite 0648208603 ili 0698208880 i zakažite sebi termin za razgledanje stanova. Možete zakazati termin i na mejl: stanovi@emeraldhill.rs.
 
Preko 100.000 izgrađenih kvadrata i višedecenijsko iskustvo investitora, Emerald Hill iz Novog Sada, najbolji su garant zadovoljstva kupaca stanova u ovoj zgradi.
 

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti